Τίτλοι Ειδήσεων

 

Νύφη στην Ολλανδία προκαλεί παγκόσμια αίσθηση με την φωτογράφιση γάμου της PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 18:54

 Με την πρώτη ματιά, αυτή η γαμήλια φωτογραφία ενός νεαρού παντρεμένου ζευγαριού φαίνεται να δείχνει ότι το ζευγάρι δεν έχει τόσο υπομονή όσο και φόβο να τους ανακαλύψουν.

alt Το ζευγάρι είναι ντυμένο με τα ρούχα του γάμου και φαίνεται να έχει ξεφύγει από το γαμήλιο πάρτι για να κρυφτεί στο δάσος.

 Ο γαμπρός στέκεται με το μπλε παντελόνι του κατεβασμένο στους αστραγάλους, με τη νύφη του στα γόνατά μπροστά του. Εδώ έρχεται η νύφη: Η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού που μοιάζει με τη νύφη να εκτελεί μια σeξουαλική πράξη στο γαμπρό έγινε γνωστή στην Ολλανδία Η εικόνα του ολλανδικού ζευγαριού δημοσιεύτηκε ηλεκτρονικά από τον φωτογράφο και σύντομα μοιράστηκε σε χιλιάδες κόσμο.

Η λεζάντα στην εικόνα έλεγε: «Κάποιοι νεόνυμφοι δεν μπορούν να περιμένουν το πάρτι να τελειώσει, ώστε να μπορούν να ξαναγυρίσουν ήσυχα στη σουίτα τους για μια γαμήλια νύχτα. «Ευτυχώς έχουν ήδη ανταλλάξει τους όρκους του γάμου τους και ήταν επίσημα παντρεμένοι».

Ωστόσο, η σκηνή ήταν εντελώς αθώα και οι νεόνυμφοι το έκαναν ως αστείο. Στην πραγματικότητα, η στημένη φωτογραφία προτάθηκε στο ζευγάρι από μία από τις μητέρες τους, δήλωσε ο φωτογράφος Μισέλ Κλούστερ. O Κλούστερ είπε: «Δεν θέλω να φαίνονται τα ιδιωτικά μέρη στην εικόνα, αλλά όλα όσο δημιουργούν αυτήν την εντύπωση είναι ενδιαφέροντα». «Ήταν ούτως ή άλλως πολύ χαρούμενοι και κεφάτοι άνθρωποι.

Ένας ωραίος και απλός γάμος, στον οποίο δεν θα έπρεπε όλα να είναι τόσο επίσημα.» «Όποιος πιστεύει ότι είναι προσβλητικό, εξακολουθεί να ζει στο 1996 κατά τη γνώμη μου. Από όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, υπάρχει μια που είναι παιχνιδιάρικη, για την οποία θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμα και σε δέκα χρόνια από σήμερα.» «Δώστε στους ανθρώπους τη χαρά. Αυτό είναι και κάτι που σας εύχομαι. Η ζωή είναι ήδη αρκετά σεμνότυφη. «

 http://www.tilestwra.com