Τίτλοι Ειδήσεων

 

Περιβάλλον
Xημικές απειλές: Πόσο «αθώο» είναι το σπίτι μας; PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 07:43

 Δεκάδες χημικές ουσίες, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν έχουν ελεγχθεί για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους στην υγεία μας, κρύβονται στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Μέσα στο σπίτι μας συντελείται ένα χημικό πείραμα, μ’ εμάς πειραματόζωα…

Περισσότερα...
 
Η σωστή χρήση νερού PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 19:59

alt  Νερό: Πλούτος για διαφύλαξη

Το νερό είναι δώρο της φύσης που μοιάζει να γίνεται όλο και πιο σπάνιο (και πιο ακριβό) καθώς οι αλλαγές στο κλίμα φέρνουν θερμότερα και ξηρότερα καλοκαίρια σε αρκετά μέρη το κόσμου. Συγχρόνως, οι πιέσεις της ζήτησης νερού στην περιοχή της Μεσογείου αυξάνονται σταθερά λόγω αύξησης των πληθυσμών, αλλαγών στον τρόπο ζωής (π.χ. πισίνες, πλυντήρια πιάτων κλπ) και εισβολής επισκεπτών και παραθεριστών κατά τους μήνες ξηρασίας.

Περισσότερα...
 
2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΟΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 18:03

alt Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καταπληκτικούς  υγροτόπους της Κορινθίας.  Ο δασολόγος κος Παναγιώτης  Καλλίρης  «ταξίδεψε»  τους μαθητές όλων των τάξεων  του σχολείου  μας  στους υγροτόπους  του νομού μας  μέσα από μια εξαιρετική προβολή παρουσίαση στο χώρο του σχολείου.  Τα παιδιά γνώρισαν τον υδάτινο πλούτο μας! 

Περισσότερα...
 
Καθαρίζουμε τις παραλίες Βραχατίου, Νεράντζας και Κοκκωνίου PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 21:28

 

alt O Δήμος Βέλου Βόχας στην εκστρατεία καθαρισμού ΄΄Lets do it Grecce΄΄Καθαρίζουμε τις παραλίες Βραχατίου, Νεράντζας και Κοκκωνίου Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 10.30 π.μ. ο Δήμος Βέλου Βόχας , σε συνεργασία με την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου, Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους, τοπικούς φορείς, μαθητές και εθελοντές συμμετέχει για 2η χρονιά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού ΄΄Lets Do It Greece΄΄, που έχει ως στόχο να κάνει πράξη το μήνυμα

Περισσότερα...
 
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ... και "Σύλλογος Φίλοι της Βελανιδίας και του Περιβάλλοντος" PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 20:47

  alt

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL