Τίτλοι Ειδήσεων

 

Περιβάλλον
Αντιβιοτικά, πάνω από το όριο ασφαλείας, βρίσκονται σε πολλά ποτάμια PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 09:58

  alt Αρκετά μεγάλα ποτάμια του πλανήτη περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιβιοτικών, σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε σε επιστημονικό συνέδριο στο Ελσίνκι.

Περισσότερα...
 
WWF: Απλές, καθημερινές λύσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 09:02

  alt Μια σειρά από απλές καθημερινές λύσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας προτείνει η WWF Ελλάς, εξασφαλίζοντας έτσι σημαντικό όφελος τόσο για τον πλανήτη και το περιβάλλον όσο και για το πορτοφόλι των νοικοκυριών.

Γράφει ο Δημήτρης Πεφάνης

Περισσότερα...
 
Xημικές απειλές: Πόσο «αθώο» είναι το σπίτι μας; PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 07:43

 Δεκάδες χημικές ουσίες, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν έχουν ελεγχθεί για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους στην υγεία μας, κρύβονται στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Μέσα στο σπίτι μας συντελείται ένα χημικό πείραμα, μ’ εμάς πειραματόζωα…

Περισσότερα...
 
Η σωστή χρήση νερού PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 19:59

alt  Νερό: Πλούτος για διαφύλαξη

Το νερό είναι δώρο της φύσης που μοιάζει να γίνεται όλο και πιο σπάνιο (και πιο ακριβό) καθώς οι αλλαγές στο κλίμα φέρνουν θερμότερα και ξηρότερα καλοκαίρια σε αρκετά μέρη το κόσμου. Συγχρόνως, οι πιέσεις της ζήτησης νερού στην περιοχή της Μεσογείου αυξάνονται σταθερά λόγω αύξησης των πληθυσμών, αλλαγών στον τρόπο ζωής (π.χ. πισίνες, πλυντήρια πιάτων κλπ) και εισβολής επισκεπτών και παραθεριστών κατά τους μήνες ξηρασίας.

Περισσότερα...
 
2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΟΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 18:03

alt Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καταπληκτικούς  υγροτόπους της Κορινθίας.  Ο δασολόγος κος Παναγιώτης  Καλλίρης  «ταξίδεψε»  τους μαθητές όλων των τάξεων  του σχολείου  μας  στους υγροτόπους  του νομού μας  μέσα από μια εξαιρετική προβολή παρουσίαση στο χώρο του σχολείου.  Τα παιδιά γνώρισαν τον υδάτινο πλούτο μας! 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL