Τίτλοι Ειδήσεων

 

Μοντέλο έκανε τατουάζ στο μάτι και κινδυνεύει να τυφλωθεί PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 11:33

 Εμπιστεύτηκε τον σύντροφό της, έναν tattoo artist, για να της «χτυπήσει» τατουάζ στο μάτι και τώρα το μετανιώνει πικρά. Το 24χρονο μοντέλο από τον Καναδά Catt Gallinger κινδυνεύει τώρα να χάσει την όρασή της μιας και το όλο εγχείρημα απέτυχε.

«Ο καλλιτέχνης, πρώην σύντροφός μου, με πίεζε να το κάνω. Ήμασταν μαζί μόνο ένα μήνα, αλλά τον ήξερα πολλά χρόνια. Πίστευα ότι μπορούσα να τον εμπιστευτώ γιατί είχε κάνει παρόμοιες δουλειές. Έκανα λάθος» αναφέρει η Huffington Post, επικαλούμενη τις δηλώσεις της 24χρονης στο Vice.

Σύμφωνα με την Gallinger ο Eric Brown χρησιμοποίησε μια πολύ μεγάλη βελόνα, την οποία έβαλε πολύ βαθιά στο μάτι της και χρησιμοποίησε «καθαρό μελάνι» αντί για μελάνι διαλυμένο σε αλατούχο διάλυμα.

Αμέσως μετά το τατουάζ πήγε στο νοσοκομείο με πρήξιμο και πόνο αλλά οι γιατροί την έστειλαν στο σπίτι καθώς δεν έβλεπαν να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Πήγε για δεύτερη φορά στο γιατρό καθώς τα συμπτώματα επέμεναν. Πλέον το νεαρό μοντέλο δεν βλέπει καλά και αναμένεται να χειρουργηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ο Brown, μιλώντας στο CBC, έριξε το φταίξιμο στην Catt κατηγορώντας την ότι δεν περιποιήθηκε το μάτι της μετά τη διαδικασία και δεν έβαζε σταγόνες όπως της είχε συστήσει.

ati4
H Catt πριν το αποτυχημένο τατουάζ

ati2ati3

(οι φωτογραφίες είναι από το Facebook της Catt Gallinger)newsbeast.gr