Τίτλοι Ειδήσεων

 

Βιβλία
Μην τα φάτε, θαυμάστε τα! PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 11:07

Το επάγγεaltλμα του Καρλ Γουόρνερ είναι η κυριολεξία του «φάτε μάτια ψάρια». Ο 47χρονος Βρετανός ειδικεύεται στη φωτογράφιση τροφίμων. Μετά από αρκετά χρόνια φωτογραφίσεων για περιοδικά μαγειρικής, ο Γουόρνερ αποφάσισε να πάει την τέχνη του ένα βήμα παραπέρα. Και έτσι, άρχισε να δημιουργεί ολόκληρα τοπία, έργα τέχνης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τρόφιμα.
Περισσότερα...
 
10 τρελοί που άλλαξαν τον κόσμο προς το καλύτερο!! PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2012 11:35

alt
Μέχρι τώρα, έχω βρει και μεταφράσει αρκετές λίστες που όλες τους είναι μοναδικές. Ωστόσο, την παρακάτω λίστα την καταευχαριστήθηκα. 
Ειλικρινά, όποιος μπει στον κόπο να την διαβάσει θα αλλάξει άποψη για τον ορισμό της ιδιοφυΐας.Για κάποιους από τους παρακάτω μπορείτε κάλλιστα να αφαιρέσετε τα εισαγωγικά από την λέξη τρελοί που αναφέρω στον τίτλο.
10. W.C. MINOR
Το γνωστό σε όλους Oxford English Dictionary είναι το πρώτο αξιόλογο λεξικό της Αγγλικής γλώσσας που τυπώθηκε ποτέ και το οποίο έκανε μια προσπάθεια να καταλογοποιήσει όλες τις λέξεις και όχι μόνο τις περίεργες και τις άγνωστες.
Κάποια στιγμή λοιπόν, μερικοί καθηγητές συνειδητοποίησαν ότι όλα τα λεξικά της εποχής τους είχαν χονδροειδή διαρρύθμιση και ήταν γενικώς χάλια και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα καλύτερο.
Περισσότερα...
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 10:55

 ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτική συνάντηση Φιλολόγων για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία της Α΄  Λυκείου σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα».

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 10:54

 ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτική συνάντηση Φιλολόγων για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία της Α΄  Λυκείου σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα».

Περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΟΙΚΟνΟμΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣτΗν ΕΛΛΑΔΑ -ΥΠΑΡχΕΙ ΔΙΕξΟΔΟΣ; PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 09:36

 Με αφορμή την έκδοση των βιβλίων του Πάνου Καζάκου Μετά το Μνημόνιο. Οικονομική Πολιτική στην Ελλάδα υπό Διεθνή Έλεγχο και των Παναγιώτη Λιαργκόβα & Σπύρου Ρεπούση Κρίση, Δανεισμός και Χρεοκοπία,οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο Ιανός έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση με θέμα:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL