Τίτλοι Ειδήσεων

Γιαννης Βενετσανος:Νοιάζομαι στον μέγιστο βαθμό για τον τόπο στον οποίο ζω και εργάζομαι PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 22:52

alt Δεν θέλω να κάνω λόγο για αίσθημα ευθύνης. Ούτε να κουράσω τους συμπολίτες μου με μακρόσυρτες ανακοινώσεις με γεμάτες υποσχέσεις, που την επομένη των εκλογών ξεχνιούνται… θάβονται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που νοιάζομαι στον μέγιστο βαθμό για τον τόπο στον οποίο ζω και εργάζομαι. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να στρίβω το κεφάλι μου στα προβλήματα της καθημερινότητας – μικρά ή μεγάλα – που απασχολούν τους συμπολίτες μου. Αρνούμαι να ασπαστώτη λογική του «δε βαριέσαι».

Ο δήμος Λουτρακιου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρον , ιστορικά, ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη, την εργασία, τις τέχνες, τον πολιτισμό. Σειρά ατυχών επιλογών αλλά και κούφιων υποσχέσεων οδήγησαν τον δήμο μας στην οικονομική παρακμή, την απραξία και την εγκατάλειψη. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω. Να διεκδικώ. Να αγωνίζομαι. Να πετυχαίνω. Δεν διεκδικώ απλά την ψήφο των συμπολιτών μου για Δημοτικος σύμβουλος Λουτρακιου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρον . Θέλω να ενώσω με εσάς τη φωνή μου, τις δυνάμεις μου και την αστείρευτη όρεξη για δουλειά, για το καλό του τόπου μας.

Για να αποκτήσουμε πραγματικά αυτο που μας αξίζει. Για να ακμάσουν και πάλι οι Τέχνες, ο Πολιτισμός, τα Γράμματα. Να γίνουμε ΕΜΕΙΣ η περιοχή - πρότυπο. Να υπάρξει πραγματική Ανάπτυξη, που θα φαίνεται στις τσέπες κάθε οικογένειας. Να αποκτήσουμε υποδομές που μας αξίζουν και που μπορούμε να τις κατασκευάσουμε.

Κι αν αυτά σας φαίνονται απλά ωραία λόγια, εγώ απαντώ ότι αυτά είναι τα λιγότερα που μπορούμε να καταφέρουμε... για αρχή!Ο δήμος Λουτρακιου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρον μπορεί να αποκτήσει οικονομική ευρωστία και να εξασφαλίσει μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων το δικαίωμα στην πραγματική Ανάπτυξη. Γνωρίζουμε μπορούμε και έχουμε τον τρόπο .

Για να απόκτηση ο δήμος μας την λάμψη και την αίγλη που του αξίζει.

Στηρίξτε με. Ταχθείτε στο πλευρό μου. Έλατε να ενώσουμε τις φωνές μας και την όρεξη για δουλειά μαζί με τον Παύλο Παύλου . Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας.

Βενετσανος Ιωάννης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 
Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Λουτρακιου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρον