Τίτλοι Ειδήσεων

Μαραγκουδάκη Ανδρομάχη (Μάχη):Aς τολμήσουμε ένα νέο ξεκίνημα!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 25 Απρίλιος 2014 21:44

alt  Βιογραφικό Μαραγκουδάκη Ανδρομάχη (Μάχη) Είμαι μόνιμος κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας και έχω μια κόρη 19 ετών. Είμαι απόφοιτος γενικού λυκείου και του εκπαιδευτικού ομίλου Κορέλκο στο τμήμα "χειρισμού Η/Υ, γραφομηχανής, Τelex" Γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικού ασφαλείας και τεχνολογίας τροφίμων και έχω λάβει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Εργασιακή εμπειρία: 2013-εως και σήμερα Ιδιοκτήτρια καταστήματος κατεψυγμένων προϊόντων (Άγιοι Θεόδωροι) 2006-2010 Ιδιοκτήτρια κυλικείου (1ου δημ. σχολείου Αγίων Θεοδώρων) 2004-2005 Ιδιοκτήτρια cafe-snack bar (Άγιοι Θεόδωροι) 1996-2003 Υπεύθυνη προσωπικού και μισθοδοσίας 270 ατόμων. 1991-1993 Υπάλληλος γραφείου "Σαρίδης" χειροποίητα έπιπλα. Αντικείμενο εργασίας: ιδιαιτέρα γραμματέας. 1988-1990 Εμποροϋπάλληλος "Αφαλίδης" κατάστημα υποδημάτων. Αντικείμενο εργασίας: Πωλήτρια Aς τολμήσουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει στην επάνοδο του τόπου μας με προοπτική, πίστη και αποτέλεσμα!