LiveRadio

NOVEL Radio

Τίτλοι Ειδήσεων

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 16:13

alt Αγαπητό e-istos,

είμαι κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, γονέας 2 ανήλικων παιδιών 4 και 7 ετών και χτυπημένος όπως όλοι οι συμπολίτες μου από την οικονομική κρίση με μισθό που έχει μειωθεί πάνω από 40% (ευτυχώς η ανεργία δεν χτύπησε ακόμα την πόρτα του σπιτιού μου).

Σας στέλνω αυτή την επιστολή για να καταγγείλω την απαράδεκτη έως επικίνδυνη κατάσταση που υπάρχει στην μία και μοναδική παιδική χαρά της πόλης μας που για εμάς τους απλούς δημότες αποτελεί τη μοναδική ψυχαγωγία που αντέχουμε οικονομικά να προσφέρουμε στα παιδιά μας. Από πού να αρχίσω … απ’ τις σπασμένες κούνιες, τα ετοιμόρροπα παιχνίδια – πύργους μέχρι τις βρωμιές στο κατεστραμμένο δάπεδο; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που μπορεί να τα δει κανείς με τα μάτια του πριν ένα και ενώ τα παιδιά μου έπαιζαν στην παιδική χαρά είδα ένα τρομαγμένο παιδάκι να κλαίει σπαρακτικά γιατί το είχε χτυπήσει το ρεύμα από ένα εκτεθειμένο καλώδιο που κρεμόταν από μια δημοτική κολώνα φωτισμού. Σας παρακαλώ πολύ εάν μπορείτε πηγαίνετε να δείτε εάν αυτά που σας γράφω είναι αλήθεια και εάν το κρίνετε σωστό ανεβάστε το στο site σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.