Τίτλοι Ειδήσεων

ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παύλου:Μαζί χτίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Απρίλιος 2019 17:45

alt ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παύλου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στην Εκλογική Περιφέρεια Λουτρακίου-Περαχώρας

Γεννήθηκα την 10η Νοεμβρίου 1977. Τελείωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση και ξεκίνησα να εργάζομαι καθημερινά με τους γονείς μου, Παύλο και Ελένη και την αδερφή μου Γεωργία στον οικογενειακό φούρνο που διατηρούσαμε στο Λουτράκι.
Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων το 1998, άρχισα παράλληλα να ασκώ το επάγγελμα του μεσίτη αστικών συμβάσεων στο Λουτράκι, όπου και διατηρώ μεσιτικό γραφείο ("ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"). Επιπλέον, δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις εστίασης στον τόπο μου.
Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Μελέτση κι έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
Από τη γέννησή μου έως και σήμερα ζω στο Λουτράκι, όπου έχω αναπτύξει κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική δραστηριότητα. Η αγάπη για τον τόπο μου και η ικανότητά μου να επιλύω τα ζητήματα που προκύπτουν, είναι στοιχεία που με οδήγησαν να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 έθεσα υποψηφιότητα ως δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" και τον επικεφαλής Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη.
Από τον Μάρτιο 2017 έως σήμερα, διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης τηρώντας τη νομιμότητα, χωρίς ίχνος μικροπολιτικής, τοπικισμού και προσωπικού συμφέροντος. Επιπλέον, από τον Σεπτέμβριο 2015, έχω διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α. - "ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.", τακτικό μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Επιτροπής Οικονομικής Ενίσχυσης, αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Τουρισμού και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων (ΔΕΥΑ Λ - Α.Θ.).
 Με ζήλο και αίσθημα ευθύνης, θέσαμε τις βάσεις για έναν Δήμο ανταγωνιστικό και βιώσιμο. 
 Με όραμα και προγραμματισμό, δημιουργήσαμε υποδομές και δρομολογήσαμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. 
 Με εμπειρία και γνώση, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για να δώσουμε στον τόπο μας το μέλλον που μας αξίζει!

Μαζί χτίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας!

alt