Τίτλοι Ειδήσεων
- Άγιοι Θεόδωροι:Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Μαΐου
- Αγώνας δρόμου 15 ημερών για να κλείσουν οι χωματερές
- Πεθαίνει η Ελληνική οικονομία – Κλείνουν 59 επιχειρήσεις και χάνονται 613 θέσεις εργασίας την ημέρα
- Εμπρησμός η φωτιά που κατέστρεψε το θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι
- Αποκατάσταση της αλήθειας περί κατεδάφισης παραλιακών αυθαίρετων κατασκευών στο Λουτράκι
- Ανοίγει ο δρόμος για να δηλωθούν όλα τα αυθαίρετα
- Οι δέκα δολοφονίες που άλλαξαν τον κόσμο
- 34ο Rally Sprint Koρίνθου : Στην Ειδική Αγ.Ιωάννης –Αθίκια
- Προετοιμασίες για το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις!
- ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ …!
- Πανελλήνιες 2015: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εξετάσεις
- Ερχονται μειώσεις στα πρόστιμα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
- Ευχαριστούμε τον συναγωνιστή Δημήτρη Στάμου
- Προς: Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Γκιώνη
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου
- Λίγο πριν τα μεσάνυχτα άνοιξε η εφαρμογή του taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
- Αυθαίρετα: Ποια νομιμοποιούνται σύμφωνα με το ΣτΕ;
- Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές φέτος;
- Απίστευτο! Ξέχασαν κινητό μέσα σε ασθενή
- Τα ερείπια της ελληνικής βιομηχανίας κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Μπεχράκη
- Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος;
- Θερμή εισβολή το Σαββατοκύριακο
- Τα εννέα φορολογικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση
- Άγιοι Θεόδωροι :Τι ωραία λόγια βρε Δήμαρχε!
- Απαλλαγείτε μια και καλή απο τις μύγες μέσα στο σπίτι σας
- Άγιοι Θεόδωροι:Γαλάζια Σημαία και φέτος στα Πευκάκια
- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
- Πληρωμές τελών κυκλοφορίας με το μήνα
- Ζωή μέσα στα συντρίμμια του Νεπάλ
- Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου
| Προς: Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Γκιώνη |
|
|
|
| Σάββατο, 16 Μάιος 2015 11:07 |
|
Η εμπλοκή μου στις δημοτικές δραστηριότητες προέκυψε από λόγους ηθικούς και πολιτικούς καθώς και κοινωνική παρόρμηση, με γνώμονα πρωτίστως την ανιδιοτελή προσφορά. Δεν υπήρξα, ούτε επεδίωξα να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, ούτε διεκδίκησα το ρόλο του σωτήρα του τόπου, αφού άλλωστε έχω υποστηρίξει ότι οι αυτοδιοικητικές θέσεις και ρόλοι πρέπει να έχουν αυστηρώς περιορισμένες θητείες και εναλλασσόμενες αρμοδιότητες.
Είχα την τιμή να ηγηθώ της Πρωτοβουλίας Πολιτών, στα μέλη της οποίας και τους συνυποψηφίους μου οφείλω άπειρες και εγκάρδιες ευχαριστίες, όπως και σε όσους μας υποστήριξαν και στάθηκαν δίπλα μας, ιδιαιτέρως τους συντοπίτες μου Αγιοθοδωρίτες, για τον καθαρό και έντιμο αγώνα που δώσαμε - με πρωτόγνωρους κανόνες πολιτικού πολιτισμού - και σκοπό μια καλύτερη, δημοκρατικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση των δημοτικών θεμάτων, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και εσωστρέφεια. Οραματιστήκαμε με διαφορετικό τρόπο την διοίκηση του Δήμου και το μέλλον του, με θέληση και πίστη για να ανατρέψουμε συνήθειες και πρακτικές, που ευθύνονται για την αποτυχία κάθε σχεδίου και προοπτικής ανάπτυξης. Αν και δεν επετεύχθη ο εκλογικός στόχος καταγράφουμε παρεμβάσεις και υποθήκες για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Ωστόσο, λόγοι προσωπικοί που υπερβαίνουν τις επιθυμίες μου και επαγγελματικοί - που περιλαμβάνουν δραστηριότητες αν όχι τυπικά ασυμβίβαστες, τουλάχιστον ασύμβατες - με αναγκάζουν να διακόψω την άσκηση των καθηκόντων του Δημοτικού Συμβούλου, καθώς η συνέχισή τους θα μου προκαλούσε ανεπιθύμητες δεοντολογικές συγκρούσεις και θα αποτελούσε παραβίαση απαρέγκλιτων για μένα αρχών και αξιών. Κυρίως όμως και με βάση τους κανόνες της παράταξής μας, ενδεχομένως θα δημιουργούσε δυσχέρειες στην απελευθέρωση δυνάμεων και προσώπων στη δύσκολη πορεία, για μια εναλλακτική πρόταση στη συμμετοχή επίλυσης των σοβαρών και κρίσιμων ζητημάτων, που αντιμετωπίζουμε.
Ευχόμενος την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του Δήμου μας και δηλώνοντας πρόθυμος να μετάσχω στις όποιες προσπάθειες έχουν στόχο την πρόοδο και ευημερία του Δήμου και των δημοτών, υποβάλλω την παραίτησή μου από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου και του μέλους των Επιτροπών στις οποίες έχω εκλεγεί και παρακαλώ για την αποδοχή της.-
Δημήτρης Σπ. Στάμου
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Πρωτοβουλία Πολιτών»
|

(2).jpg)
.jpg)
.jpg)