Τίτλοι Ειδήσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΙΤΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 13:21

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους γνωστούς και άγνωστους Φίλους που με την θετική τους ψήφο απέδειξαν ότι με εμπιστεύονται θεωρώντας με ικανό να αγωνισθώ για το καλό του τόπου μας . Για να έχω τη δυνατότητα προσφοράς έργου μέσα από την Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών του υποψηφίου Δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ πρέπει και αυτή την Κυριακή 25 Μαίου 2014 ο συνδυασμός μας να πρωτεύσει .

Ζώντας πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο Αρχών και ειλικρινούς Φιλίας ανέμενα πώς οι παλαιοί μου Φίλοι τους οποίους στήριζα χωρίς διακρίσεις [ συγγενική σχέση κλπ ] ότι θα έπρατταν και αυτοί το ίδιο, αντί να προβάλλουν αστείες δικαιολογίες . Τον τόπο που ζούμε τον παρομοιάζω με ένα όμορφο Καράβι που χρειαζόταν μόνο μια ανανέωση στη μηχανή του για να σχίσει τα πέλαγα και αντί αυτού από λάθη μεταβλήθηκε σε υποβρύχιο βυθισμένο μόνιμα στο βυθό χωρίς ελπίδα ανάδυσης εάν δεν παλέψουμε όλοι για τη σωτηρία του. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και σας καλώ να βοηθήσετε για το καλό του τόπου. Φιλικά Αναστάσιος Τσίτσης