Τίτλοι Ειδήσεων

 

ATHENS PHOTO INSPIRATION 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 16:46

 

alt Δήλωσε συμμετοχή στο φωτογραφικό "Μαραθώνιο" της Αθήνας

 

Το Athens Photo Inspiration, ο μεγαλύτερος φωτογραφικός διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, πιστός στο φθινοπωρινό του ραντεβού πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

 

Πρόκειται για τον καθιερωμένο φωτογραφικό «Μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, που προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους οπτική, σε διάρκεια έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με εμφανή προσανατολισμό στην πόλη και την εμπειρία της, όπως αυτή διαμορφώνεται από τη σύγχρονη πραγματικότητα που μας περιβάλλει και επηρεάζει.

Σε μια εποχή που η εικόνα αποτελεί το κυριότερο και δυναμικότερο μέσο επικοινωνίας και μετάδοσης μηνυμάτων, το Athens Photo Inspiration με γενικό μότο “We are all photographers”, προσκαλεί και φέτος, φίλους της τέχνης, φωτογραφικές ομάδες και ανθρώπους της πόλης σε μια ξεχωριστή φωτογραφική γιορτή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή δεν είναι τόσο η τεχνική γνώση του φωτογραφικού μέσου, όσο η έμπνευση και η διάθεση για δημιουργία.

Το Athens Photo Inspiration ξεφεύγει από τα όρια ενός συμβατικού διαγωνισμού, προτείνοντας να δούμε την πόλη που ζούμε, την πόλη που αλλάζει με άλλο βλέμμα. Το Athens Photo Inspiration 2012 κορυφώνεται με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών και την ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν.

Το Athens Photo Inspiration 2012 διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας με την υποστήριξη της αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο και της Sony, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2012.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τ: 210 9211 750, Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.