Τίτλοι Ειδήσεων

 


 

Μ. Βρετανία: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους γιατί έψαχναν ένα... πέος PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 21:45

alt Μια συμμορία τσιγγάνων έκοψαν τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα όταν ανακάλυψαν ότι είχε κοιμηθεί με μια φίλη τους.

Το περιστατικό συνέβη παραπλεύρως του αυτοκινητόδρομου A66 στο Middlesbrough κοντά στο Cleveland της Μεγάλης Βρετανίας. Ο 40χρονος άνδρας εντοπίστηκε από το προσωπικό του αυτοκινητοδρόμου να ψάχνει τραυματισμένος στο δρόμο για το μόριό του.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί με περιπολικά οι οποίοι διέκοψαν την κυκλοφορία, για να ψάξουν μαζί με τον 40χρονο.

 

undefined
 

 

Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί "χτένισαν" την περιοχή για να εντοπίσουν το πέος του άνδρα.  Ένας 22χρονος άντρας συνελήφθη με την υποψία ανάμιξής του στο περιστατικό και ανακρίθηκε από τις Αρχές.

 

undefined
 

 

Όσο για τον τραυματία, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν τελικά το χαμένο μέλος του βρέθηκε.

Πηγή:Daily Mail