.jpg)

.jpg)
(1).jpg)
Τίτλοι Ειδήσεων
- Άγιοι Θεόδωροι:Ακόμα πιο αγριεμένος,ο Ζορμπάς!(video)
- Άγιοι Θεόδωροι :Κομμάτι της ΠΕΟΑΚ...ένα με την θάλασσα(VIDEO)
- Η Θάλασσα αφηνίασε και τα κύματα «δέρνουν» την παραλία των Αγίων Θεοδώρων(video)
- Με Δωρεά από την ΤΕΡΝΑ οι κατεδαφίσεις των κόκκινων κτισμάτων σε Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους
- Από Αγίους Θεοδώρους πέρασαν οι δρομείς του ιστορικού αγώνα «Σπάρταθλον 2018»(VIDEO)
- ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΚΥΤΤΑΡΟ!!Το ταξίδι στην δημιουργία ξεκίνησε στους Αγ. Θεοδώρους!!(video)
- ΕΚΤΑΚΤΟ: Καίγονται σπίτια απο την φωτιά στην Ηλεία - Οι άνεμοι την κάνουν ανεξέλεγκτη (βίντεο)
- Δαμάζοντας τα κύματα του «Ξενοφώντα»
- Απαλλαγή ακινήτων που έχουν πληγεί από καταστροφές από διάφορους φόρους και δημοτικά τέλη ....
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
- Στη δίνη των ισχυρών ανέμων η Κεφαλονιά -Μεγάλη Πυρκαγιά στα Ζόλα -Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστική
- Παύλου...σε Πέτρου,είσαι πολύ νέος για να κάνεις πολιτική!
- Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 «Δασοπροστασία, πυρασφάλεια, πυρόσβεση»(video)
- Βόλος: Παρακολούθησε τη γυναίκα του και ανακάλυψε «βίλα των οργίων»
- ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα σε 150 χιλιάδες οφειλέτες
- Δήμος κάνει έξωση στην ΕΛΑΣ για ενοίκια 1,6 εκατ. ευρώ!
- Σαρώνει ο «Ξενοφών»! Απαγορευτικό απόπλου και κλειστά σχολεία
- Τι απάντησε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης σε σχετικές ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων
- Λουτράκι:Τα...τελευταία τους μπάνια
- Κοινή γραμμή Γκιώνη - Θυμή: "Μαρία Πρωτοπαππά παραιτήσου"
| Ο μεγαλύτερος loser σε εκλογές παγκοσμίως – «Κατεβαίνει» για 96η φορά |
|
|
|
| Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 08:58 |
|
Την πρώτη φορά που ο Τζον Τερμέλ έβαλε υποψηφιότητα σε εκλογές ήταν το 1979, έχοντας πρωταρχικό στόχο την νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών. Παρά την προσπάθεια του, χτυπώντας μία-μία τις πόρτες, πήρε μόλις 193 ψήφους, ωστόσο αυτό λίγο τον πτόησε, καθώς αυτή ήταν απλά η αρχή μιας εμμονικής παρουσίας σε εκλογές στον Καναδά. Πρόκειται άλλωστε για τον υποψήφιο που έχει χάσει περισσότερες φορές σε εκλογική διαδικασία, παγκοσμίως. Στα σχεδόν 40 χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη φορά, ο Τερμέλ έχει κατέβει ως υποψήφιος σε 95 εκλογές, για θέσεις από δημοτικού συμβούλου μέχρι βουλευτή. Συνήθως είναι ανεξάρτητος και ο αριθμός των ψήφων που συγκεντρώνει κυμαίνεται από 11 έως 4.500. Εκτός από την νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών, ο Τερμέλ στην πολυετή «καριέρα» του ως υποψήφιος έχει υποσχεθεί την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της πορνείας αλλά και ρυθμίσεις που παραπέμπουν στις «τράπεζες χρόνου». Οι ρυθμίσεις αυτές προσφέρουν στους πολίτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα εναλλακτικό νόμισμα, υποστηριζόμενο από τα δικά τους αγαθά και υπηρεσίες, σύμφωνα με τον ίδιο. «Συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να εξηγήσω πώς θα μπορούσαμε να σώσουμε τον εαυτό μας από τη φτώχεια, η οποία δημιουργείται από τα όχι αρκετά διαθέσιμα χρήματα. Έχουμε πολύ πλούτο, πολλά φαγητά, πολλά ρούχα, δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να τα αγοράσουμε», είπε ο Τερμέλ.
Ο 67χρονος εμφανίζεται συχνά φορώντας την τυχερή του γραβάτα που δείχνει τραπουλόχαρτα και ένα λευκό κράνος που γράφει «Τερμέλ ο μηχανικός» (αναφορά στο πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανικού που διαθέτει). Περιγράφει τον εαυτό του ως τον «πιο έξυπνο άνθρωπο στη Γη». Τα έσοδά του προέρχονται από τα κέρδη του από τον τζόγο. «Ζω τρία τετράγωνα μακριά από το μεγαλύτερο παιχνίδι πόκερ στη χώρα, που μου επέτρεψε να χρηματοδοτώ όλες τις δραστηριότητές μου». Πριν από δύο χρόνια άρχισε να παίρνει σύνταξη. Αυτή την περίοδο ο Τερμέλ έχει σε εξέλιξη την 96η προεκλογική του εκστρατεία, με στόχο τον θώκο του δημάρχου στην πόλη Μπράντφορντ, όπου ζει.
Κάνοντας τον απολογισμό των γεμάτων εκλογικών αποτυχιών, τελευταίων 40 ετών, ο Τερμέλ δήλωσε: «Ποιος νοιάζεται; Κάνω το καθήκον μου. Απλώς εμφανίζομαι, κάνω το καλύτερο που μπορώ, κάθομαι πίσω και βλέπω τι συμβαίνει. Δεν μετανιώνω. Για έναν άνδρα που δεν έχει πόρους, κάνοντας όλα αυτά από τα κέρδη από κυρίως παράνομα παιχνίδια, γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι;». πηγή: news247.gr |

.jpg)
(1).jpg)


