
(1).jpg)
.jpg)

(1).jpg)
.jpg)
(1).jpg)
(1)(1).jpg)




Τίτλοι Ειδήσεων
- Κορονοϊός: Κρίσιμες ώρες για τον πλανήτη – Ο απολογισμός της πανδημίας παγκοσμίως
- Καιρός 28η Οκτωβρίου: Άσχημα νέα! Καταιγίδες, χαλάζι και αέρας
- Κορονοϊός: 715 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – 7 θάνατοι – Στους 95 οι διασωληνωμένοι
- Επίδομα θέρμανσης 2020: Δείτε πότε θα γίνει η καταβαλή του – Αναλυτικά πόσα χρήματα δικαιούστε
- Facebook Dating: Η νέα υπηρεσία για «ραντεβού» έρχεται και στην Ελλάδα
- Οδηγίες από τους επιστήμονες ζητά το υπουργείο Παιδείας για τη χρήση μάσκας στα σχολεία
- Συνέλαβαν παιδεραστή υπεύθυνο για την κακοποίηση 160 παιδιών
- Κορονοϊός: Τρομάζει ο αριθμός των κρουσμάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο 14χρονος με βαριά συμπτώματα
- Μεγάλος Περίπατος: Φύτεψαν φούντες στις ζαρντινιέρες του Μπακογιάννη (φωτο)
- Απαγόρευση κυκλοφορίας – Πώς θα μετακινηθείτε μετά τις 00:30 – Τα έγγραφα
- Έτσι θα προστατευθεί η Βουλή – Αντιdrone ασπίδα από την ΕΛ.ΑΣ.
- Επιδότηση μικρών επιχειρήσεων: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα – Ποιες αφορά
- Η κακοκαιρία σαρώνει την Κρήτη: 298 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 33 διασώσεις πολιτών
- Τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο την ημέρα προστατεύουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ
- Καιρός σήμερα: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία
- Ενισχύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις: Πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών το 2021
- Αστυνομικοί απομάκρυναν κόσμο από δρόμους και πλατείες της Θεσσαλονίκης
- Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: Πότε θα δουν λεφτά οι συνταξιούχοι – Αυτές είναι οι ημερομηνίες
- Στρατιωτική θητεία: Οριστικό – Στους 12 μήνες για τον Στρατό Ξηράς
| Έτσι πιάστηκαν στην φάκα οι 4 ΜΚΟ από ΕΥΠ και ΕΛΑΣ – Θα δικαστούν ακόμα και για κατασκοπεία! |
|
|
|
Σχηματίστηκε δικογραφία ακόμα και για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας, σε 33 μέλη 4 ΜΚΟ με έδρα χώρες του Εξωτερικού.
Η μεγάλη έρευνα ξεκίνησε έπειτα από την πύρινη καταστροφή στο ΚΥΤ της Μόριας, όταν Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ ξεκίνησαν εξειδικευμένες έρευνες για τους υπαίτιους, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τον ύποπτο ρόλο 4 ΜΚΟ, όπως είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες μετά την φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής της Μόριας το newsit.gr.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τι]ης ΕΛ.ΑΣ, η Ασφάλεια Μυτιλήνης σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν 33 μέλη των συγκεκριμένων ΜΚΟ, τα οποία είχαν δημιουργήσει κλειστές ομάδες στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες εφαρμογές, ώστε να παρέχουν άμεσα σημαντικές πληροφορίες σε πρόσφυγες και μετανάστες που ήταν συγκεντρωμένοι στα Τουρκικά παράλια, και περίμεναν να περάσουν στα Ελληνικά νησιά και κυρίως στην Λέσβο.
Από τον περασμένο Ιούνιο οι 4 ΜΚΟ είχαν δημιουργήσει το κατάλληλο …διαδικτυακό “έδαφος” ώστε να παρέχουν ενημέρωση και σημαντικές πληροφορίες και κυρίως καθοδήγηση στους συγκεντρωμένους πρόσφυγες και μετανάστες στα Τουρκικά παράλια, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να περάσουν στην Μυτιλήνη.
Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και της Ασφάλειας Μυτιλήνης, τα μέλη των συγκεκριμένων ΜΚΟ σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, παρείχαν μέσω συγκεκριμένων διαδικτυακών εφαρμογών, σημαντικές πληροφορίες στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και συγκεκριμένα: τις συντεταγμένες κατεύθυνσης και ροών σε πραγματικό χρόνο ώστε να υπάρχει υποδοχή όταν πλέον το φουσκωτό θα έχει φτάσει στην Λέσβο.
– Παρείχαν πληροφορίες για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες αλλά και οδηγίες πλεύσης για ασφαλή θαλάσσια διέλευση, στίγμα του τελικού προορισμού σε συγκεκριμένες παραλίες και περιοχές του νησιού και τέλος συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν όταν πια βρεθούν στο ΚΥΤ της Μόριας.
Όπως προαναφέραμε σε βάρος των 33 μελών των 4 ΜΚΟ έχουν σχηματισθεί δικογραφίες για παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος της χώρας μας. Μάλιστα είναι δυνατόν και ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης να εκδοθούν σε βάρος τους, διεθνή εντάλματα συλλήψεις.
newsit.gr



