Τίτλοι Ειδήσεων

 


 

Αδιαφορούν Μουζάκης και Περιφέρεια για τα απόβλητα στην Αλμύρα PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 11:33

 

Δύο χρόνια παραμένουν και υποβαθμίζουν το περιβάλλον τα βιομηχανικά / οργανικά απόβλητα που κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν στην άκρη του δρόμου στην περιοχή Αλμύρα στους Αγίους Θεοδώρους.Η περιφέρεια της οποίας είναι αρμοδιότητα η περισυλλογή τους σφυρίζει αδιάφορα. Το ίδιο όμως

αδιάφορα σφυρίζει και η υπηρεσία καθαριότητας του Αντιδημάρχου κ. Α. Μουζάκη, ο οποίος ως νέος Πόντιος Πιλάτος νύπτει τα χείρας του με την εύκολη αλλά τελικά προσχηματική δικαιολογία της ευθύνης της περιφέρειας για την αποκομιδή τους και δεν κάνει τίποτα για να ανακουφίσει τους αγανακτησμένους κατοίκους της περιοχής, που βλέπουν μια πολύ επικίνδυνη εστία μόλυνσης να παραμένει στη θέση της, να υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους, να μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα και εν γένει το περιβάλλον τους.Προφανώς ο κ. Μουζάκης φαίνεται αναμένει, όπως μας έχει δείξει και από έτερες περιπτώσεις, τις προσωπικές ικεσίες από τους κατοίκους της εκεί περιοχής προκειμένου αυξήσει το άθροισμα της σταυροθηρίας του.

Καλό βέβαια είναι να κατανοήσει τόσο εκείνος όσο και ο πολιτικός του μέντορας και Δήμαρχος κ. Λογοθέτης ότι οι δημότες πλέον δεν αντέχουν την προκλητική απαξίωση με την οποία τους συμπεριφέρονται και ότι η παλαιοκομματική τους αντίληψη για τη λειτουργία των υπηρεσιών έχει φέρει το Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στην σημερινή κατάντια.

Η πολιτική τους τιμωρία αλλά και η λύτρωση των δημοτών πλησιάζει καθώς λίγοι μήνες έμειναν ακόμη για στις δημοτικές εκλογές του Μαίου.