Τίτλοι Ειδήσεων

 

2η Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 08:54

  alt Η 2η Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. στον Φ.Ο.Υ. στον Υμηττό.

Ο Φιλιπρόοδος Όμιλος Υμηττού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας και την υποστήριξη της FECO HELLENIC GROUP LEVAD συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η  Σημαντική αυτή Έκθεση με θέμα την ''Ανεργία''.
Πρόεδρος Δ.Σ.  Φ.Ο.Υ η κ. Λένα Ρούσσου, Πρόεδρος Δ.Σ.  Σ.Φ.ΓΕΛ. ο κ. Γιάννης Γερούλιας.
 
Συμμετέχουν 41 χώρες. Έχουν εκτεθεί 233 έργα Ελλήνων και ξένων Καλλιτεχνών.
Μία πανδεσία έργων -Δημιουργων από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, με σημείο αναφοράς,  ένα κοινό θέμα την σύγχρονη μάστιγα της ανεργίας που προβληματίζει, ταλαιπωρεί και πονά το ίδιο τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο..
Τα έργα δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα - αγανάκτησης, αδικίας, αγωνίας, λύπης, οργής, απόγνωσης...Κυρίαρχη είναι η σάτιρα μέσα από την οποία αναδεικνύονται τα πλέον σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες της γης..
Η κ. Σοφία Μητράκη γνωστή Εικαστικός, συμμετείχε με την ιδιότητα της Σκιτσογράφου-Γελοιογράφου. Τα έργα της έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση με το  ευφυές χιούμορ,  την άψογη τεχνική και την μοναδικότητα της καλλιτεχνικής σύλληψης.. ΛΟΥΚΕΤΟ  η Ανεργία..
Ένα τεράστιο λουκέτο στην ζωή των ανθρώπων....
Έργα της κ. Σοφίας Μητράκη εκιίθενται αυτήν την χρονική περίοδο σε Διεθνείς Εκθέσεις [Spain, U.S.A.,Belgium, Italy, Turkey, Portugal, Iapan, Romania.]
 
Η Έκθεση θα λειτουργεί  [15-29 Οκτωβρίου  7-10 μ.μ.]
Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού - Ανδρέα Λεντάκη-Αμισσού Σμύρνης [Πλ. Υμηττού]
Επικοινωνία - Τηλ. 2107625856
ΦΩΤΟ  091   Η Εικαστικός  κ. Σοφία Μητράκη.
 
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου θα πραγματοποιηθεί Έκθεση με Έργα της κ. Σοφίας Μητράκη και της κ. Βενετίας Ντουνιά. Εγκαίνια Έκθεσης [5-12-2011]