Τίτλοι Ειδήσεων

 

Μια ακόμη γέφυρα ζωής.. PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2011 09:22

alt Ο NOVEL RADIO θέλει να ευχαριστήσει τον Ε.Ε.Σ Αγ. Θεοδώρων και προσωπικά τον κ. Καβαλλάρη για την άμεση ανταπόκριση του, στο ανθρώπινο αίτημα, της φίλης και παραγωγού του σταθμού, με την παραχώρηση της απαιτούμενης ποσότητας αίματος στον συγγενή της που το είχε ανάγκη.
Όμως η άμεση ανταπόκριση του Ε.Ε.Σ Αγ. Θεοδώρων εκτός βέβαια της συγκεκριμένης αξίας που είχε για τον συνάνθρωπό μας, που το είχε άμεση ανάγκη, πρέπει να μας κάνει όλους να αναλογιστούμε ότι η προσφορά αίματος αποτελεί μία μοναδική πράξη ανθρωπισμού. Να εξαληφθεί από όλους μας η προκατάληψη, ο φόβος και η κυρίως η άγνοια γύρω από την αιμοδοσία, και να αντιληφθούμε επιτέλους όλοι μας ότι η προσφορά αίματος πέραν όλων των άλλων αποτελεί δείγμα παιδείας και πολιτισμού για κάθε λαό.
Για μια ακόμη φορά επιθυμούμε να συγχαρούμε τον Ε.Ε.Σ Αγ. Θεοδώρων και τον πρόεδρο του κ. Καβαλλάρη για την εθελοντική προσφορά τους στην πόλη μας, οι οποίοι μάχονται καθημερινά, ανιδιοτελώς και τις περισσότερες φορές με προσωπικό κόστος, για την άρτια οργάνωση, εκπαίδευση και εν γένει για την άψογη λειτουργία του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ, αντιπαρχόμενοι την αδιαφορία που δυστυχώς δεικνύει καθημερινά το ανάλγητο κράτος.