Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ « ΘΗΣΕΑΣ » PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 05:28

alt Άλλη μια διεθνή επιτυχία για τον Θησέα σημειώθηκε στους Βαλκανικούς αγώνες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νέων που διεξήχθησαν στην Σερβία στις 29-30-31 / 03 / 2013 με συμμετοχή όλων των κρατών των Βαλκανίων.

 

 

Πρόκειται για τον αθλητή μας Πάνου Σταύρο του Ευσταθίου ο οποίος κατέκτησε την Τρίτη θέση στην κατηγορία kumiteπαίδων ( - 63 kg )  και απέδειξε άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία , αποτέλεσμα των συνεχών προπονήσεων του. Επίσης διάκριση πέτυχε ο αθλητής Γκόγκα Ευάγγελος που κατέκτησε την πέμπτη θέση στα kata. Οι επιτυχίες των αθλητών μας έχουν μεγάλο όφελος για τους ίδιους, καθότι και οι δύο ήταν νεοφώτιστοι σε διεθνείς αγώνες και η φετινή εμπειρία θα αποδειχθεί εφαλτήριο για τις μελλοντικές τους συμμετοχές. 

Καλή εμφάνιση αλλά χωρίς διάκριση, είχαν και οι αθλητές Κωνσταντόπουλος Σωτήρης , Νικολούδη Αδαμαντία , Τσαούση Σοφία , Πεντρίνι Αντρέας , οι οποίοι κατόρθωσαν να περάσουν στην Εθνική Ομάδα και να γευτούν τις εμπειρίες που προσφέρουν διεθνείς αγώνες . Τα παιδιά αυτά μαζί με τους άλλους πρωταθλητές του ΘΗΣΕΑ αποτελούν την αιχμή του δόρατος του Συλλόγου , που παρασύρει και τα υπόλοιπα παιδιά στην μέγιστη προσπάθεια για διάκριση τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.