«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Μάιος 2012 06:53

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 η ομάδα μπάσκετ του «Ποσειδώνα» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με νίκη επί της ομάδας του «Ολυμπιονίκη» και εξασφάλιση της παραμονής της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

 

            Νεοφώτιστη η ομάδα μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με το σύνολο σχεδόν των παικτών και προπονητή από το νομό Κορινθίας, κατάφερε να κρατηθεί σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία όπου είχε ν’ ανταγωνιστεί  έμπειρες ομάδες της Αθήνας και της Πάτρας. Ο χρόνος προσαρμογής στην κατηγορία, κατά την αρχή της περιόδου, και αρκετές ατυχίες και τραυματισμοί σε όλη τη διάρκειά της, δυσκόλεψαν την προσπάθεια.

            Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τους εφόρους και συνοδούς για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν για την επίτευξη του στόχου της ομάδας, που την πρώτη χρονιά ήταν η παραμονή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τους ευχαριστούμε για τη χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν.

            Ευχαριστούμε τον Ιατρό κ. Γκάρα Γεώργιο, ορθοπεδικό τραυματολόγο, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και τη στήριξε σε όλη τη διάρκεια της  αγωνιστικής περιόδου.

            Ευχαριστούμε το τμήμα Ερυθρού Σταυρού  Αγ. Θεοδώρων για την κάλυψη των αγώνων με ασθενοφόρο και εθελοντές.

            Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και διαδικτυακά, που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα.

            Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας, που τη στήριξαν οικονομικά και τέλος

            Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, που με την παρουσία τους στο γήπεδο,  στα εύκολα και τα δύσκολα, στήριξαν την ομάδα.

 

                                                                                    Το ΔΣ του Α.Ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ