| Το 14ο Ράλλυ Κορίνθου ,Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου |
|
|
|
| Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2010 07:16 |
|
Το 14ο Ράλλυ Κορίνθου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου , περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές, 3 επαναλαμβανόμενες και μία ακόμα , και για φέτος το κέντρο του αγώνα επιστρέφει στην Κόρινθο. Το μήκος των ειδικών διαδρομών είναι 101,16 χιλιόμετρα και το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 321,73 χιλιόμετρα , η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 17 Απριλίου στις 20.30 στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη ( Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και το αγωνιστικό μέρος την Κυριακή 18 Απριλίου.
Στην επιλογή των ειδικών έχουμε γεύση από Ακρόπολις , αφού φέτος δεν θα γίνει , με την ειδική των Αγ.Θεοδώρων ( 28.09km) και στην συνέχεια πάμε Πελοπόννησο με τα Κλασικά Αθίκια ( 9km) και το τεχνικό Χιλιομόδι ( 9 km) . Αυτές οι ειδικές θα γίνουν 2 φορές και το αγωνιστικό κομμάτι θα κλείσει πάλι το Λουτράκι με την ομώνυμη ειδική (8.98km).
Αλλαγή και στο χώρο του service park του αγώνα , που θα είναι στο parking της παραλίας του Αγίου Νικολάου δίπλα στο λιμάνι της Κορίνθου. Το αρχηγείο του αγώνα και το Γραφείο Τύπου θα βρίσκεται στο πάντα φιλόξενο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .
Ο Τεχνικός έλεγχος θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Τoyota Πανούσης Α.Ε (Βοηθ. οδός Κορίνθου – Πατρών ) το Σάββατο 17 Απριλίου 14.00 -18.00. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 22 Μαρτίου στα γραφεία της Α.Λ.Α.Koρινθίας , στο τηλέφωνο 2741072998, και στα fax 2741072595.
Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 22.30.
|