Τίτλοι Ειδήσεων

 

Αποτελέσματα των rapidtestsπου διενεργήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 14:07

  alt 163 δείγματα ελήφθησαν σήμερα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενέργησε Rapid Tests στους Αγίους Θεοδώρους.Όπως είπε στην κάμερα του agioitheodoroi.gr ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άρης Κωνσταντής θετικά βρέθηκαν 3 δείγματα που αντιστοιχούν σε μία γυναίκα 54 ετών και 2 παιδιά. 

 Τηρώντας τις απαραίτητες οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς,σε 163δημότες στους Αγίους Θεοδώρους. Μόλις τρία (3) από τα 163 τεστ βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι το ιικό φορτίο στον Δήμο μας εντοπίζεται ικανοποιητικό (με ποσοστό που αγγίζει το 1,8%).

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας. Η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να διαμορφώσουμε ακριβέστερη εικόνα για τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερες ευχαριστίεςστο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ.Σπύρο Ράτη καιτον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Άρη Κωνσταντή Σκουλικαρίτηγια την επιτυχία του εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και δίχως να παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναλαμβάνει όλες τις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε με μεγάλη ευθύνη, ατομική και συλλογική, για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».Γραφείο Τύπου