Τίτλοι Ειδήσεων

 

Στην αγορά της Κίνας ανοίγεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011 17:43

alt Στην αγορά της Κίνας ανοίγεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου με επίκεντρο τον τουρισμό, τα αγροτικά προϊόντα και τον πολιτισμό. Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της πρώτης Ανοιχτής Διαβούλευσης για τον... τουρισμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ναύπλιο.
Όπως είπε ο κ. Τατούλης το επόμενο διάστημα τρεις σημαντικοί φορείς ανάπτυξης, το Invest in Greece, ο ΕΟΤ, και ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών θα επισκεφτούν την περιφέρεια προκειμένου να έρθουν σε επαφή με όλους τους επιχειρηματικούς παράγοντες για να δημιουργήσουν αυτές τις απαραίτητες σταθερές της συνεργασίας, της επένδυσης και της αξιοποίησης και Θα ακολουθήσει συνάντηση με την Κινεζική αντιπροσωπεία που θα αποτελείται από τον υπουργό Πολιτισμού της Κίνας και την Κινέζικη πρεσβεία στη Αθήνα, οι οποίοι θα έρθουν για να περιηγηθούν στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνοντάς πρόταση για αδελφοποίηση με μία από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Κίνας.

Παράλληλα ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την πρόθεση του να προχωρήσει στην δημιουργία του «Πελοποννησιακού Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού», ενώ τάχθηκε υπέρ της κατασκευής του νοτιοανατολικού οδικού άξονα που θα ξεκινάει από το Κρανίδι, θα έρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο Ναύπλιο, θα πηγαίνει στο Λεωνίδιο, θα περνάει στην Μονεμβασιά και θα καταλήγει στην Καρδαμύλη και στη Στούπα

http://www.aftodioikisi.gr/