Τίτλοι Ειδήσεων

 

Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατριός της για 4 χρόνια – Ο εφιάλτης 11χρονης PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 13:41

  alt Συγκλονίζει η ιστορία ανήλικης, που ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό της επί τέσσερα χρόνια. Οι εφιαλτικές στιγμές από την ηλικία των επτά έως των 11 ετών. Το Ε' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επέβαλε στον πατριό ποινή κάθειρξης 19 ετών.

Μία συγκλονιστική ιστορία απασχόλησε το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Η υπόθεση αφορά στην ασέλγεια ανήλικης από τον πατριό της από την ηλικία των επτά έως των 11 ετών.

Οι αρεοπαγίτες δικαστές ομόφωνα επικύρωσαν την ποινή της κάθειρξης των 19 ετών που είχε επιβληθεί στον πατριό. Προηγήθηκε η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με την οποία ο πατριός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος «των πράξεων της αποπλανήσεως ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και της καταχρήσεως σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 14 ετών από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση» και του επιβλήθηκε κάθειρξη 19 ετών.

Ο πατριός ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την αναίρεση της -καταδικαστικής για εκείνον- απόφασης επικαλούμενος ότι δεν ελήφθη υπόψη από το δικαστήριο όλο το αποδεικτικό υλικό και ότι η απόφασή του δεν έχει την ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία που απαιτεί το Σύνταγμα. Ωστόσο, το αίτημα του απορρίφθηκε και επικυρώθηκε η ποινή των 19 ετών κάθειρξης.

 

Έτσι άρχισε ο εφιάλτης

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το κοριτσάκι άρχισε να βιώνει τον εφιάλτη μετά το διαζύγιο των γονιών της, οι οποίοι τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2007.

Αρχικά, η ανήλικη έμενε με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της βρήκε δουλειά σε καφετέρια και εργαζόταν από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα της ανήλικης σύναψε και ερωτικό δεσμό με διαζευγμένο και πατέρα τριών ενηλίκων παιδιών. Η μητέρα πήρε την επιμέλεια της μικρής και την είχε μαζί της στο σπίτι. Το διάστημα που εργαζόταν, η μικρή έμενε με τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος την βοηθούσε στο διάβασμα και στις σχολικές εργασίες.

Τότε, άρχισε και ο εφιάλτης… Από τον Σεπτέμβριο 2011, όταν δηλαδή ήταν 7 ετών, ο πατριός άρχισε να την χαϊδεύει την μικρή στο στήθος, τους μηρούς και τα γεννητικά όργανα. Το 2014 άρχισε να παρακολουθεί με την ανήλικη ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου από ιστοσελίδες, ενώ αφαιρούσε το εσώρουχό του και ζητούσε από την ανήλικη να πιάνει με το χέρι της και όχι μόνο, τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, ο πατριός ζητούσε από την ανήλικη να τοποθετεί στον πρωκτό της μαρκαδόρους.

Και μετά, από τον Νοέμβριο του 2014, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2015 ήρθε τρεις φορές σε συνουσία με την ανήλικη.

Η σοκαριστική εξομολόγηση

Το κοριτσάκι το οποίο βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη, εξομολογήθηκε τελικά τι της συνέβαινε σε ένα μασκέ πάρτι σε μια συμμαθήτρια της. Όπως της είπε, φοβόταν να μιλήσει στη μητέρα της, επειδή ο πατριός της την απειλούσε ότι αν τα έλεγε στην μητέρα της, τότε (σ.σ. η μητέρα) θα σκότωνε εκείνη με μαχαίρι και εκείνον με πιστόλι. Ωστόσο, η συμμαθήτρια είπε στην δασκάλα τους ό,τι της εξομολογήθηκε η ανήλικη.

Με τη σειρά της, η δασκάλα μίλησε με την ανήλικη, η οποία της είπε ότι επί 4 χρόνια, σχεδόν κάθε βράδυ που η μητέρα της απουσίαζε στην εργασία της, ο πατριός της, την χάιδευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, της έβγαζε τα ρούχα, την ανάγκαζε να του πιάνει τα γεννητικά του όργανα, την υποχρέωνε να παρακολουθεί στο διαδίκτυο ταινίες με γυμνές γυναίκες, κλπ. Η δασκάλα ζήτησε από την ανήλικη να καταγράψει το βράδυ στο ημερολόγιό της ό,τι συμβεί.

Τελικά, η ανήλικη, μεταξύ των άλλων, έγραψε στο ημερολόγιο της ότι «μόλις πήγα να τον ρωτήσω για μια άσκηση στα μαθηματικά, εκείνος άρχισε να μου λέει διάφορα όπως: γυναικάρα μου εσύ, μη μου κάνεις τη δύσκολη, είσαι πολύ κάβ…α και έβαζε το ένα χέρι του στο στήθος μου και το άλλο στο γεννητικό μου όργανο, προσπαθούσα να τον σπρώξω, όμως ήταν πολύ δυνατός. Πόναγα. Ύστερα με έγδυσε και άρχισε να με γλύ… παντού και στα γεννητικά μου όργανα, τότε του έλεγα να με αφήσει στην ησυχία μου, όμως αυτός συνέχιζε. Στο τέλος μου ζήτησε να του… Τότε εγώ του έδωσα ένα χαστούκι και τον έβρισα».

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές και ψυχολογικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε συγκρουσιακή και μη υποστηρικτική σχέση με την μητέρα της. Τελικά, η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της μητέρας της και πήγε στον πατέρα της.

Παρόλα αυτά, η μητέρα κατά την μαρτυρική κατάθεσή της, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της αυτοϊκανοποιούταν με τους μαρκαδόρους που είχε στο δωμάτιό της, ότι είχε φαντασιώσεις, ότι δεν ήθελε τον σύντροφό της στο σπίτι και ήθελε να μένουν μόνες τους.

NEWSIT.GR