Τίτλοι Ειδήσεων

 

Αίγιο: Νεκρό γεννήθηκε το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 12:18

 Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με το νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, η 33χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Ρίο εξακολουθεί να αρνείται ότι εκείνη το γέννησε!

Οι ιατροδικαστές που έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες, ενώ ήταν νεκρό δύο ημέρες πριν βρεθεί. Ίχνη κάκωσης που να πιστοποιούν εγκληματική ενέργεια δεν βρέθηκαν στο άτυχο αγοράκι, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου.

 

Στο μεταξύ, η γυναίκα που πήγε με αιμορραγία και εμφανή σημάδια τοκετού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, επιμένει ότι το βρέφος δεν ήταν δικό της κι ότι η ίδια απέβαλλε. Παραδέχεται, όμως, ότι αυτό συνέβη στην 34η εβδομάδα κύησης, χωρίς να εξηγεί τι απέγινε το έμβρυο. Η 33χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι αστυνομικοί δεν έχουν αμφιβολία ότι εκείνη ήταν η μητέρα του μωρού, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να το επιβεβαιώσουν.

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκεται και η μητέρα της 33χρονης, καθώς η ίδια δεν θα μπορούσε να πετάξει στον κάδο το νεογέννητο λόγω της κατάστασής της. Και εκείνη, όμως, αρνείται κάθε σχέση με την τραγική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μητέρας και κόρης, όχι όμως για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αίγιο: Νεκρό γεννήθηκε το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια