Τίτλοι Ειδήσεων

 

Η επόμενη ημέρα μετά την κακοκαιρία στη Μάνδρα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 11:03

 Οι εφιάλτες του προηγούμενου Νοεμβρίου, με τον θάνατο 24 ανθρώπων και τις τεράστιες καταστροφές, επέστρεψε χθες στις μνήμες των κατοίκων της Μάνδρας Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.

Η περιοχή «πνίγηκε» ακόμη μια φορά από τη δυνατή νεροποντή, οι κάτοικοι μετρούν ξανά τις πληγές τους από τα ποτάμια λάσπης και φερτών υλικών που δημιούργησε η καταιγίδα και τα οποία πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, ενώ για ώρες, από χθες το απόγευμα, παρέμεναν κλειστές η παλαιά εθνική οδός Αθήνας - Θήβας σε όλο το μήκος της, η παλαιά εθνική Αθηνών - Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, οι κεντρικοί δρόμοι της Μάνδρας και η έξοδος της Αττικής Οδού.

 

Δύσκολες ώρες έζησαν και αρκετοί πολίτες που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια και αυτοκίνητα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν σώοι. Ωστόσο -ευτυχώς- το μέγεθος της καταστροφής δεν ήταν παρόμοιο με αυτό του περσινού Νοεμβρίου, ενώ πλέον όλοι οι δρόμοι άνοιξαν ξανά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από την επόμενη ημέρα στη Μάνδρα...

ΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ303507ΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ303502ΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣΜΑΝΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

NEWSBEAST.GR