Τίτλοι Ειδήσεων

 

Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 21 Ιούνιος 2010 12:43

alt Επιθυμώντας να σας ενημερώσουμε, για τις εορταστικές εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Κορίνθου και πολιούχου μας Αποστόλου Παύλου ανακοινώνουμε τα κάτωθι:
Την Τρίτη 22 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από Ιερείς της Αρχιερατικής περιφερείας Ευρωστίνης.
Θα ψάλλουν ιεροψάλτες από την ίδια Αρχιερατική περιφέρεια. Στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό, θα τελεστεί Ιερά Παράκληση στον Όσιο Πατάπιο, ενώ στις 7:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστεί η Ακολουθία του Εσπερινού και θα ακολουθήσει Ιερά Παράκληση στην Αγία Υπομονή.
Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από Ιερείς της Αρχιερατικής περιφερείας Λουτρακίου. Θα ψάλλουν ιεροψάλτες από την ίδια Αρχιερατική περιφέρεια. Στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό, θα τελεστεί Ιερά Παράκληση στον Απόστολο Παύλο, ενώ στις 7:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστεί η Ακολουθία του Μικρού Εσπερινού.
Στις 9:00 το βράδυ θα ακολουθήσει η τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας προς τιμήν πάντων των Συνεργών του Απ. Παύλου, όπου θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και θα ψάλλουν μοναχές των Ιερών Μονών και Ησυχαστηρίων της Κορινθίας.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο