Τίτλοι Ειδήσεων

 

Η επίσκεψη Παγκύπριας Οργάνωσης και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 16:57

  alt Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, το πρωί της Παρασκευής υποδέχθηκε στο Δημοτικό κατάστημα, την αποστολή της Παγκύπριας Οργάνωσης και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ» την οποία συνόδευε ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Μωυσέως, ως επίτιμος πρόεδρος του παραπάνω κέντρου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του αγώνα κατά των ναρκωτικών, σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Ν. Κορινθίας «ΔΙΟΛΚΟΣ» .


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός των δύο Δημάρχων, ο πρόεδρος του κέντρου «ΔΙΟΛΚΟΣ» κ. Κανέλλος, ο οποίος καλωσόρισε τους «αδελφούς» του αντίστοιχου κέντρου πρόληψης της Λάρνακας καθώς επίσης και πολλά στελέχη, εθελοντές και συνεργάτες των δύο κέντρων, με στόχο τη γνωριμία τους αλλά και την προώθηση θεμάτων πού άπτονται του τομέα ενδιαφέροντος τους.
Ο Δήμαρχος Κορινθιών, καλωσορίζοντας τους ξεχωριστούς αυτούς επισκέπτες, ευχήθηκε καλή παραμονή στην ιστορική πόλη της Κορίνθου. Στα πλαίσια της διαμονή τους, περιηγήθηκαν σε χώρους ιδιαίτερου κάλους καθώς επίσης και σε μέρη ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας. Εξέφρασε την άποψη ότι, τέτοιες επισκέψεις προωθούν την ενημέρωση σε θέματα εξαρτησιογόνων ουσιών, ευνοούν την ανταλλαγή απόψεων και δίνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι, είναι ίσως οι μοναδικοί πού δεν ευθύνονται για την όλη κατάσταση.
Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και αποδεικνύει έμπρακτα με το έργο της, την ενεργή συμμετοχή της στα κοινωνικά δρώμενα. Επιπλέον, με την υπεύθυνη στάση της, δείχνει όχι μόνο την ευαισθησία της αλλά και τρόπους στήριξης των ανθρώπων αυτών, με σκοπό την απεξάρτησή τους από τη μάστιγα των καιρών και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

 foto-florin craus