Τίτλοι Ειδήσεων

 

Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της Τοπικής Οργάνωσης των Αγίων Θεοδώρων, PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2009 12:27

alt

 

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κορινθίας

ξεκινά γενικές συνελεύσεις σε όλες τις περιοχές του νομού με διάφορες θεματικές ενότητες και ανοιχτό διάλογο με τα μέλη του κινήματος . Μία τέτοια γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στους Αγ.Θεοδώρους με την παρουσία γνωστών στελεχών του κινήματος επικεφαλής των οποίων θα είναι ο Υπουργός κ.Πάνος Μπεγλίτης . Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κορινθίας που ακολουθεί :

 

Σήμερα ένα μήνα μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχουμε στο πλευρό μας τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού στη συλλογική προσπάθεια μας να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα σε αξιόπιστη χώρα στην οποία ζουν και προοδεύουν αξιοπρεπείς πολίτες.
Σε αυτή την πορεία ο ρόλος του Κινήματός μας είναι ξεκάθαρος και αποφασιστικός. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να είναι ο θεματοφύλακας της τήρησης, από όλα τα στελέχη του, όπου και εάν αυτά δραστηριοποιούνται, των αρχών και των αξιών του. Να επεξεργάζεται πολιτικές προς το συμφέρον του λαού και του τόπου, που τίθενται υπόψη της κυβέρνησης. Οφείλει να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για ένα κίνημα με δημοκρατικές, συμμετοχικές, ανοικτές διεργασίες, με διαδικασίες διαβούλευσης.
Στο πλαίσιο αυτό η οργάνωσή μας, ξεκινά ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων με Γενικές Συνελεύσεις, συζητήσεις συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων, επιμόρφωσης μελών και στελεχών, επισκέψεων κλιμακίων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, εξειδικεύοντας τις θέσεις του κινήματος και τις κυβερνητικές επιλογές στο Νομό μας. Αρχίζουμε αυτή τη δραστηριότητα με τη Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της Τοπικής Οργάνωσης των Αγίων Θεοδώρων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 7:00μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με τη συμμετοχή και των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων Π. Μπεγλίτη , Αικ. Φαρμάκη & Α. Μανωλάκη . Η πολιτική εισήγηση θα γίνει από τον Αναπληρωτή Υπουργό ΄Αμυνας και βουλευτή του Νομού μας Παναγιώτη Μπεγλίτη.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κορινθίας