Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .. ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2009 08:43

  

Φραγμός στην ηθική και πνευματική ολίσθηση. Σεβασμός και εμπιστοσύνη στις πραγματικές ανάγκες της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόνοια για τους φτωχούς, που λησμονιούνται. Σπυρί-σπυρί η ηθική, κοινωνική, οικονομική ανάταση. Διάχυτο το αίτημα του κοσμάκη για αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα. Τεράστια ΟΜΩΣ και η σημασία, που αποδίδουν οι τοπικές μας Αρχές, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, για την προσέλκυση επενδύσεων στην κορινθία. Μόνο έτσι θα ξανακαταστεί ο νομός μας επενδυτικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή. Μόνο έτσι θα προετοιμάσουμε την ανάκαμψη στην τοπική, κορινθιακή μας κοινωνία.

  

Απευθυνόμαστε στους ντόπιους και ξένους επενδυτές. Τονίζουμε τις «ευκαιρίες και τα περιθώρια ανάκαμψης και αναζωογόνησης» που προσφέρει η τοπική μας οικονομία. Εμμένουμε επίσης στις εξειδικευμένες πολιτικές, που προωθεί η ίδια η ανάγκη των εξελίξεων παντού. Στόχος ασφαλώς η άρση των πολυειδών αντικινήτρων, και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προσέλκυση επενδύσεων. Για την αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης, με αιχμή την Πράσινη-αειφόρο Ανάπτυξη. Για την διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά. Για την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων. Καθώς και για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, με επενδύσεις στην εκπαίδευση και την έρευνα.

Του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

Στόχοι βασικοί της Πολιτείας γενικότερα είναι ένα σταθερό θεσμικό και φορολογικό πλαίσιο. Με αυτό, η διοχέτευση δημόσιων δαπανών σε επενδύσεις, η ενεργοποίηση κοινοτικών κεφαλαίων για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και στο νομό μας, καθώς και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας παντού, θα καταστεί σίγουρα ευκολότερη στον καθένα.

 

Ο «εξωστρεφής ρόλος» της τοπικής-ελληνικής οικονομίας, καθώς και το σύνολο των ενεργειών που χρειάζεται να έχουν υπόψη τους οι επενδυτές στην εφαρμογή των επιχειρηματικών τους σχεδίων, απαιτούν διαφάνεια. Αλλά και συγκεκριμένους-καθαρούς κανόνες στο παιχνίδι.

 

 

 

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

 

 

 

ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ

 

 

Εύχομαι στον καθένα μας καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Χαρούμενη και δημιουργική να είναι η νέα χρονιά 2.010. Είθε ο καθένας μας, με τις όποιες δυνάμεις του, να θέσει φραγμό στην ηθική και πνευματική ολίσθηση, που παρατηρείται παντού. Και να τονώσει τον σεβασμό και την  εμπιστοσύνη στις πραγματικές ανάγκες της ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν ξεχνάμε άλλωστε, πως σπυρί-σπυρί χτίζεται η ηθική τόσο, όσο και η κοινωνική και οικονομική ανάταση σε κάθε επίπεδο.