Τίτλοι Ειδήσεων

 

Οι Άγιοι Θεόδωροι τρώνε τα παιδιά τους... PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011 18:06

Πριν μερικές ημέρες έλαβε χωρά στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου η παρουσίαση του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2011 και παρουσίαση των νομικών προσώπων του ΔΣ του πολιτιστικού κέντρου από τον πρόεδρο κ. Λόη.Η ηλεκτρονική εφημερίδα e-istos.gr ήταν εκεί και διαπιστώσαμε με μεγάλη μας έκπληξη:

 1.Ουδείς από τους «υπεύθυνους» των Αγίων Θεοδώρων συμμετείχε.

2. Οι εκδηλώσεις που προγραμματίσθηκαν "ερήμιν" για την πόλη μας τους Αγίους Θεοδώρους είναι ελάχιστες και η μία δε απ' αυτές και με είσοδο παρακαλώ πολύ.

Αξιότιμοι κύριοι υπεύθυνοι των πολιτιστικών γιατί λησμονείτε τα παιδιά σας? μήπως δεν υπάρχουν εδώ αξιόλογοι οι καλλιτέχνες ή καλλιτεχνικές ομάδες που θα μπορούσαν να στολίσουν άνευ κόστους για τους δημότες τις εκδηλώσεις? Γιατί εξαφανίζεται τα ταλέντα του τόπου? Που είναι η μουσική ευφυΐα που ακούει στο όνομα Θεοφάνης Πανάγος, ο οποίος στα 16 του είναι καθηγητής πιάνου και αναγνωρισμένος πανελλήνιος  πιανίστας? Γιατί πετάτε στη χωματερή σαν σκουπίδια την αξιολογότατη δουλειά που έκαναν οι μαθητές του Λυκείου, δημιουργώντας με πολύ κόπο ένα ντοκυμαντερ με την ιστορία των Αγίων Θεοδώρων? Γιατί αφήσατε έξω από τις εκδηλώσεις την παιδική χορωδία που προετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο τώρα για να συμμετέχει σε αυτές τις εκδηλώσεις? Μήπως αγνοείται την ύπαρξη του θεατρικού εργαστηρίου Αγίων Θεοδώρων και την καλλιτεχνική του δράση στο παρατημένο θέατρο «περιγιάλι» που είναι από τα ομορφότερα νεόκτιστα θέατρα της Ελλάδας?

Εμείς αν και δεν είναι αυτή η δουλειά μας σας δείξαμε μερικά παραδείγματα, εσείς όμως έχετε την υποχρέωση να τους βρείτε και να τους αξιοποιήσετε όλους.