Τίτλοι Ειδήσεων

 

Για όσους έχουν απορίες... ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 08:29

 Λοιπόν η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από 3 άτομα , στην πορεία γίναμε 5 τώρα είμαστε 20 κ ίσως παραπάνω με αυτούς που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν αλλά δυστυχώς ακόμη δεν φάνηκαν .
Κάποιοι γέλασαν , κάποιοι πίστεψαν και κάποιοι αδιαφορήσαν , δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανοίξουν καμία απ τις προσκλήσεις μας...
Πάντα σ αυτό τον τόπο από μικρούς και μεγάλους ακούω παράπονα..  Για το πόσο δεν τους γεμίζει , δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο να κάνουν , τίποτα ενδιαφέρον , ακούω όμως κ άλλα , πόσο μας έχουν παραμελήσει , πόσο μας πονάει . Αυτό το μέρος πια μοιάζει σαν να μη μας ανήκει , σαν να μην θυμίζει τίποτα δικό μας! ! !
Έχω ακούσει πολλά προβλήματα , έχω ακούσει και λύσεις που σπάνια εφαρμόζονται . Θα.. Θα.. Θα... Και τελικά τίποτα !
Ο τόπος μας είναι γεμάτος από πολύ αξιόλογους νέους , με όνειρα και ιδέες . Τους βλέπω κάθε μέρα στον δρόμο και τους παρατηρώ όλοι έχουν κάτι να πουν και κάτι να δώσουν .! Θλίβομαι απ το γεγονός του ότι όλη αυτή η δύναμη που πηγάζει απ τους νέους ανθρώπους είναι ανεκμετάλλευτη! Έτσι σκεφτήκαν και αυτοί που ξεκίνησαν τις προσπάθειες να φτιαχτεί νεολαία στους Αγίους Θεοδώρους .. Ξέροντας και πιστεύοντας ότι όλη μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος! Πέρα από κομματικές σκοπιμότητες , μια σημαντική διευκρίνηση !
Απλά ενωμένοι για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο που μεγαλώσαμε , ζούμε και αγαπάμε .!
Σκοπός είναι να κάνουμε δράσεις , εκδηλώσεις και ότι άλλο προτείνεται!
Εκμεταλλευτείτε το κείμενο αυτό , την ομάδα , την σελίδα ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !