Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Ιανουάριος 2011 21:23

alt Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στο  Δήμο μας Λουτρακίου - Αγϊων Θεοδώρων στις 19-01-2011 ο διοικητής του ΙΚΑ Κορίνθου ανεφέρθει τηλεοπτικά στο θέμα της μη παροχής ιατρού του ΙΚΑ στους Αγίους Θεοδώρους όπως μέχρι πρότεινος εγένετο διότι δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό ιατρών. Και για να μην παρεξηγηθούμε, σχετικά με τον γιατρο για τους Αγίους Θεοδώρους δεν επιμένουμε να ερθει παλι η ιδια γιατρός,αν και θα ήταν το καλύτερο αφού ήδη γνωρίζει τα περισσότερα περιστατικά των ασθενών,Ας στείλουν άλλο γιατρό του ΙΚΑ.

Βέβαια η καταγγελία και οποιες άλλες καταγγελίες σταλούν δεν αφορούν το πρόσωπο του εκάστοτε Διοικητή ούτε είναι μομφή,αλλά την Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ και τους άνωθεν αυτής αρμοδίους ώστε να φροντίσουν να λύσουν αμεσα το προβλημα που έχει ανακύψει.

Τιμώ τον Διοικητή με τον οποίον είμεθα και φίλοι, ΟΜΩΣ, τα όσα ανέφερε για το Πολυδύναμο ιατρείο Αγίων Θεοδώρων δεν είναι έτσι. Θέλω να πιστεύω ότιξέχασε,όχι εσκεμμενα,να αναφερθεί στην απαντητική επιστολή μου που έλαβε χθες το μεσημερι 19-01-11, σε απάντηση επιστολής του (οι 2 επιστολές υπάρχουν δημοσιευμένες στον ΙΣΤΟ)όπου φαίνεται η αλήθεια για το εαν έχει 2 γιατρούς το Πολυιατρείο κλπ.

Το θέμα όμως δεν είναι η ανταλλαγή επιστολών και αντεγκλήσεων για τα μάτια του κόσμου η την σοβαροφάνεια του καθενός μας. Η έλλειψη γιατρών (ΕΣΥ η ΙΚΑ) είναι υπαρκτό και καυτό θέμα, όπως υπαρκτές είναι και οι σημαντικές ελλείψεις του ΙΚΑ Κορίνθου τις οποίες και αναφέρω στην απαντητική επιστολή μου προς τον Υπουργο Υγείας κλπ.(Αιματολογικό και Ακτινολογικό τμήματα δεν λειτουργούν,

Οφθαλμίατρος και Παθολόγοι δεν υπάρχουν).  Είναι κατανοητό σε όλους ότι ο εκαστοτε Διοικητής δεν μπορεί να προσλάβει γιατρούς. Τα Θέματα αυτά θα τα λύσει η Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ και οι άνωθεν αρμόδιοι όπου και ουσιαστικά απευθύνονται οι Επιστολές-καταγγελίες.

Αγαπητέ Αναγνώστη,

 

Με δεδομένα τα παραπάνω θα παραθέσουμε αργότερα στην ιστοσελίδα μας επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας ( Ηδη γνωρίζει) και την Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ και ΠΑΛΙ τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ΙΚΑ Κορίνθου και οι οποίες θίγουν άμεσα και εμάς σαν πολίτες του Νομού Κορινθίας γενικά.

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

 

Με Ερυθροσταυρίτικους Χαιρετισμούς

Σταυρος Καβαλλάρης - Πρόεδρος Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων