Τίτλοι Ειδήσεων

 

Θανάσης Μουζάκης: Tο σημερινό συμβούλιο είναι παρωδία…(video) PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 11:23

 

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους κ. Πρόεδρε, το αίτημα των 9 για σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου δεν υπεγράφη από τρεις παρατάξεις, είναι 2 1/2 παρατάξεις.

Η κ. Κόντη και ο κ. Σταυρόπουλος της παράταξης Καραπανάγου δεν υπέγραψαν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί.Μάλλον δεν τους έβρισκε να υπογράψουν, δε ξέρω τι έγινε.  Επίσης η κ. Πρωτοπαππά κατηγορεί τον κ.Γκιώνη ότι διαχειρίστηκε 5ο.000.000 ευρώ. Εσείς δεν είσαστε υποψήφια με τον κ. Γκιώνη και αντιδήμαρχος των οικονομικών;;Προφανώς για να κατέβει υποψήφια θα υποστήριζε και τις επιλογές διαχείρισης των 50.000.000 τα οποία έρχόμαστε τώρα και τα κατηγορούμε.

Κατηγορούσανε τον κ. Κόμερ, ποιος είναι κλπ και έρχονται οι ίδιοι και στέλνουν μέηλ για να συναντηθούν. Αν αυτό δεν είναι τρελό, τότε τι είναι. Σήμερα κ. Πρόεδρε μπορεί να μονοπωλεί η αντιπολίτευση, αλλά αυτό το συμβούλιο είναι παρωδία…., είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μουζάκης Θανάσης στην τοποθέτησή του

** Ο κ. Καραπανάγος εξήγησε ότι δεν μπόρεσαν να υπογράψουν οι σύμβουλοι της παράταξής του το αίτημα (Κόντη-Σταυρόπουλος) επειδή είχαν κάποιες υποχρεώσεις. Ο κ. Σταυρόπουλος όμως τον διέψευσε λέγοντας πως διαφωνούσε,γιαυτό δεν υπέγραψε, χωρίς να πει περισσότερα.

***Καραπανάγος, Βασιλείου και Πρωτοπαππά έστειλαν e-mail στον εκπρόσωπο του κ. Κόμερ στην Ελλάδα, κ. Ασημάκη Ασημακόπουλο και του ζήτησαν ραντεβού.(προφανώς για να μάθουν τις προθέσεις Κόμερ για την επένδυση του Καζίνο) Υποστήριξαν ότι σε αυτό το ραντεβού θα είναι και ο δήμαρχος, αλλά ο κ. Γκιώνης τους διέψευσε λέγοντας πως ο κ. Ασημακόπουλος τον ενημέρωσε για το μέηλ των τριών και τους είπε ότι χωρίς το δημαρχο δεν κάνουμε ραντεβού. Επίσης ο Δήμαρχος ισχυρίσθηκε πως δεν ήξερε τίποτα, ουτε για μεηλ, ούτε για ραντεβού πριν ενημερωθεί από τον εκπρόσωπο του Κόμερ.

loutrakiblog.gr