Τίτλοι Ειδήσεων

 

Οι ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ" από τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 12:11

alt  Πληθώρα εκδηλώσεων στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας όχι όμως Αγίων Θεοδώρων, καθώς ο Δήμος για μια ακόμη φορά απαξίωσε την πόλη και την έθεσε στο περιθώριο, αυτή την φορά όσον αφορά τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.


Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα παρακάτω, η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την πόλη και τους κατοίκους της ως "φτωχό και παραμελημένο συγγενή" αφού μέσα στο 4σέλιδο πρόγραμμά του, περιέχει για την πόλη μία λακωνική εκδήλωση " Γιορτή με animater, mascot, στρουμφάκια και πολλές εκπλήξεις....".

Κύριε Δήμαρχε και στελέχη της Δημοτικής Αρχής μπορεί το "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν", όπως είπε ένας από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας ο Χείλων o Λακεδαιμόνιος, όμως δεν είναι καθόλου σοφός ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στους Αγίους Θεοδώρους με τέτοια απροκάλυπτη απαξίωση. Οι κάτοικοι της πόλης δεν σας παραχώρησαν την ψήφο τους μόνο για να φωτογραφίζεστε σε φυσικές καταστροφές και σε εθνικές εορτές, αλλά για να τους αποδείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον τους γι' αυτούς. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, εφόσον παραμείνουν στην "βολική" σιωπή.

Δείτε το επίσημο εορταστικό πρόγραμμα της ντροπής για τους Αγίους Θεοδώρους:

FLYER%2BLOYTRAKI%2B1%2BcopyFLYER%2BLOYTRAKI%2B2%2BcopyFLYER%2BLOYTRAKI%2B3%2BcopyFLYER%2BLOYTRAKI%2B4%2Bcopy

 

agioitheodoroi.blogspot.gr