Τίτλοι Ειδήσεων

 

Ενημέρωσε τον Εισαγγελέα Κορίνθου ο Συνδυασμός "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ" για τα συμβάντα στο Δημοτικό Συμβούλ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 17:21

alt  Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" του επικεφαλής Ιωάννη Καραπανάγου, καθώς ενημέρωσε την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κορίνθου και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων,  για όσα έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου 2019. 

Να υπενθυμίσουμε ότι πέραν των όσων είχαν καταγγελθεί στο εν λόγο συμβούλιο ο εργολάβος του υδροθεραπευτηρίου είχε μοιράσει ιδιοχείρως στους Δημοτικούς Συμβούλους φωτοαντίγραφα τραπεζικών εμβασμάτων με παραλήπτες τόσο τον νυν Δήμαρχο κ. Γ.Γκιώνη όσο και στενά του πρόσωπα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτράκι: 7 Οκτωβρίου 2019
 
Ο Συνδυασμός μας εξουσιοδοτήθηκε, από το εκλογικό σώμα, να εκπροσωπεί τη λαϊκή βούληση με γνώμονα τις Αρχές και τις Αξίες που εξήγγειλε προεκλογικά. 
Τα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα που έλαβαν χώρα, μέσα  στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, προκάλεσαν εύλογα ερωτήματα ηθικής τάξεως, εντιμότητας και διαφάνειας.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας, Ιωάννης Καραπανάγος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Κασσιανή Κόντη, με συναίσθηση του καθήκοντος, υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ενημέρωσαν για τα επισυμβάντα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα, χωρίς καθυστέρηση, τόσο την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κορίνθου όσο και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. 
Ο Συνδυασμός μας είναι και θα είναι παρών, στο πλευρό των συνδημοτών μας, για όσα τους αφορούν, προστατεύοντας πάντα την υπόληψή τους, καθώς και το δημόσιο συμφέρον.  
 
 
εκ του Γραφείου Τύπου