Τίτλοι Ειδήσεων

 

MHNYMA ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ANΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΙΤΣΗ Αντιστράτηγου εα PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 21:12

  alt Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

      Η κλεψύδρα του χρόνου για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές άρχισε να μετράει αντίστροφα. Ελάχιστες μέρες απομένουν. Πλησιάζουμε ολοταχώς προς την ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ , δηλαδή τη στιγμή που με αίσθημα ευθύνης  οφείλουμε να επιλέξουμε τους συμπολίτες μας που θεωρούμε ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΥΣ να παλέψουν  ΔΥΝΑΜΙΚΑ , ΕΥΣΤΡΟΦΑ και ΕΥΣΤΟΧΑ τα επόμενα τέσσερα χρόνια για το δικό μας καλό ώστε να αντιστρέψουν την κακή εικόνα της κατάστασης που έφθασε ο τόπος που ζούμε με τις οικογένειές μας . Όταν η διαδικασία αυτή θα λήξει τότε για  Εκλογείς και Εκλεγμένους η πραγματικότητα και η ευθύνη ΟΛΩΝ θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΒΑΡΙΑ.

     Δυστυχώς για τους Αγίους Θεοδώρους , από το 2014 που αντί να πάμε μπροστά βάσει των υποσχέσεων της παράταξης του νύν Δημάρχου ,όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε τίποτε απολύτως ,αλλά η γενικότερη κατάσταση χειροτέρεψε. Τα θέματα ζωτικής σημασίας που επηρεάζουν τη ζωή μας σε συνδυασμό με την αναγκαία οικονομική αναζωογόνηση και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που διαθέτει η πανέμορφη περιοχή μας ,είναι χιλιοειπωμένα  .

  Είναι εντυπωσιακό ότι  αυτοί που ευθύνονται για τον οικονομικό μαρασμό και την υποβάθμιση του τόπου , αποδεικνύεται ότι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα  και τις ευθύνες τους  , αφού επανέρχονται για να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους αντί πάσης θυσίας ,  μετέρχονται δε ακόμη και παλαιοκομματικών  μεθόδων  , με διάφορες ενέργειες εντυπωσιασμού και ικανοποίησης  αιτημάτων  Δημοτών της τελευταίας στιγμής .

   Εάν αυτό το επιτύχουν τότε όλα θα έχουν τελειώσει και η ευθύνη θα βαρύνει όλους μας .Είναι καιρός να αντιμετωπισθεί η κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα .

     Συνοπτικά επισημαίνω  τα ακόλουθα :

     Επί δύο δεκαετίες  παραμένει σε εκκρεμότητα η ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού  Σχεδίου με αποτέλεσμα ο Ζωτικός  Χώρος  που έχει απομείνει ελεύθερος στο Ανατολικό Τμήμα   και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης ,να μειώνεται προοδευτικά από άλλες  χρήσεις που εξυπηρετούν  τους ιδιοκτήτες  των ελεύθερων εκτάσεων .  Αντίστοιχη τύχη  έχει  και το Λιμενικό Έργο που αποφασίσθηκε να γίνει στις αρχές της δεκαετίας του 2000 προσδίδοντας πολλαπλώς  οικονομική ανάσα . Δυστυχώς  βρίσκεται   στο στάδιο της ΜΕΛΕΤΗΣ εδώ και  δεκαεπτά [17] χρόνια και για όλα τα παραπάνω  κανείς δεν ντρέπεται  και δεν αντιλαμβάνεται ότι η πόλη οδηγείται στα τάρταρα.

   Για την Μονάδα της  Βιολογικής Επεξεργασίας των λυμάτων και το δίκτυο αποχέτευσης  η ιστορία είναι γνωστή . Βρίσκεται σε τέλμα.

Αμέτρητες  ήταν οι  επισημάνσεις  για  την υποβάθμιση στον Πολιτιστικό τομέα . Που είναι το πολιτιστικό μας Κέντρο , που είναι η δική μας μπάντα που θα μπορούσε να παρέξει μουσική παιδεία στα παιδιά μας κλπ.; Πέντε χρόνια δυστυχώς φάγαμε πολύ αέρα κοπανιστό .Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη της απραξίας και της στασιμότητας .  

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανέβει το επίπεδο ευθύνης στη Διοίκηση του Δήμου και για το συμφέρον των Δημοτών πρέπει να προωθηθούν  άτομα που να είναι πραγματικά ικανά και αποφασισμένα να προσφέρουν θετικό έργο  , μακριά από  σκοπιμότητες  αλλά  με μοναδικό γνώμονα  το συμφέρον του  Δήμου  και των Δημοτών .

Πρέπει επιτέλους  τα Αυτοδιοικητικά στελέχη που θα εκλεγούν να διακρίνονται για  τη  ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ , ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ , ΑΝΗΣΥΧΙΑ ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Δημοτών  τις απόψεις  των οποίων η Διοίκηση οφείλει να ακούει και να λαμβάνει σοβαρά υπόψη της . Εφόσον επικρατήσει αυτή η αντίληψη θα υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον των Δημοτών για παρουσία στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων , Δημοτικό , τοπικό κλπ.

Με το παρόν ΜΗΝΥΜΑ καλώ όλες και όλους που πραγματικά επιθυμούν να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και να ανακάμψουμε οικονομικά , πολιτιστικά και τεχνολογικά επιτυγχάνοντας  πρόοδο και  ευημερία για τον Τόπο και τα Παιδιά μας  ,να κάνουν την επιλογή τους  με αίσθημα ευθύνης για αυτούς που θεωρούν άξιους να τους εμπιστευθούν .

 Συμμετέχω  στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές  εκλογές  ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος     του Συνδυασμού  του Υποψηφίου Δημάρχου ΚΩΣΤΗ ΖΕΡΒΟΥ .

Λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μου δεν μου επέτρεψαν να υλοποιήσω την απόφασή μου διεκδίησης της Δημαρχίας την οποία είμαι βέβαιος ότι θα στηρίζατε. Μπορούσαμε και εμείς και θα το πετυχαίναμε.

      Εύχομαι  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  σε όλους  τους συμμετέχοντες  στην  Εκλογική  Διαδικασία ανεξαρτήτως της παράταξης που ανήκουν.

                                                                           ΦΙΛΙΚΑ

                                                                  Αναστάσιος  Τσίτσης      Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος