Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΩΝΗ ΧΑΤΖΙΚΟΥ: Στόχος της σαν νέα γυναίκα ,να συμμετέχει ενεργά στην τοπική Αυτοδιοίκηση PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 20:04

  alt Γεννημένη το 1981 στη Αθήνα. Μεγάλωσε στο Λουτράκι. Από μικρή ασχολήθηκε επαγγελματικά με το βόλεϊ λόγω της αστείρευτης αγάπης προς τον αθλητισμό. Είναι δασκάλα σχολής οδηγών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και λίγα γερμανικά. 

Δούλεψε στο ClubHotelCasino από το 1999 μέχρι και 2004 στην ρεσεψιόν, στην εταιρία LandisandGyrσαν γραμματειακή υποστήριξη στα τμήματα ρύθμισης, συσκευασίας, μοντάζ, και αποθήκης από το 2004 μέχρι το 2008, στη Δημοτική Επιχείρηση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π. σαν γραμματέας, επίσης συμμετείχε στις επιτροπές του καρναβαλιού του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων καθώς και στις επιτροπές των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας. 

Τα τελευταία 7 χρόνια μένει στους Αγίους Θεοδώρους, είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Χατζίκο του Παντελή  και έχουν μια κόρη 6 ετών.Από το 2015 είναι Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  του Παιδικού Σταθμού, 2ου Νηπιαγωγείου Αγίων Θεοδώρων καθώς και 2ου Δημοτικού Αγίων Θεοδώρων μέχρι σήμερα με άριστη επικοινωνία – συνεργασία με γονείς, δασκάλους και διευθύντριες. 

Στόχος της σαν νέα γυναίκα και μαμά, να συμμετέχει ενεργά στην τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγω της αγάπης για τον τόπο της και των καλών προοπτικών που υπάρχουν για ένα καλύτερο αύριο.