Τίτλοι Ειδήσεων

 

Θοδωρής Πέτρου:Οραματίζομαι ένα Δήμο πρότυπο που θα ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 19:47

alt  Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους. Πτυχιούχος Πληροφορικής και τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Είμαι λάτρης της δια βίου μάθησης με επόμενο στόχο τη Νομική Επιστήμη. Επιχειρώ ως ιδιοκτήτης εταιρείας Πληροφορικής και DigitalMarketing. Είμαι συνεργάτης, Project Manager και BusinessAnalyst μεγάλης εταιρείας πληροφορικής με καινοτόμα έργα και εφαρμογές που υλοποιήθηκαν για τον Δήμο Αθηναίων.

Συμμετείχα στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και Horizon 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης . Επίσηςείμαιμέλοςτου Project Management Institute, Google Partner μεπιστοποιήσειςστα Grow Greek Tourism, Google Analytics & Google Ads. Τέλος έχω ασχοληθεί στο παρελθόν και με τον κλάδο των ακινήτων ως συνεργάτης σε επιχείρηση Real Estate, αλλά και με την πλατφόρμα Airbnb.

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας. Δημιουργός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτημάτων δημοτών “Menoumeloutraki”. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αγίων Θεοδώρων(ΛΕΜΑΘ). Έχω υπάρξει μέλος και εθελοντής δασοπυροσβέστης στο Σύλλογο Προστασίας του Δάσους “Oι Άγιοι Θεόδωροι” αλλά και στον Πολιτιστικό σύλλογο “TοΠράθι”.

Τόσο η ενασχόλησή μου με τα κοινά από πολύ νεαρή ηλικία με παρουσία στα δημοτικά συμβούλια του τέως Δήμου Αγίων Θεοδώρων, όσο και η συνεργασία μου επί 6 χρόνια με τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, μου επέτρεψαν να αποκτήσω εμπειρία στην διαχείριση τόσο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όσο και στις διαδικασίες της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης όντας επιχειρηματίας γνωρίζω από πρώτο χέρι τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για να επανεκκινηθεί η χώρα.

Υποστηρίζω την ιδιωτική πρωτοβουλία και πιστεύω ότι με την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα μπορεί να επέλθει και η αντίστοιχη στο δημόσιο, φυσικά πάντα με το κατάλληλο management. Την πρώτη φορά που δήλωσα υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας το 2014 οι συντοπίτες μας με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και εκλέχθηκα 2ος σε αριθμό σταυρών προτίμησης στο συνδυασμό που συμμετείχα.

Οραματίζομαι ένα Δήμο πρότυπο που θα ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, θα βασιστεί στις νέες τεχνολογίες, στην άμεση συμμετοχή του δημότη για την επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας αλλά και στον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων βιώσιμων στόχων.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά» με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη.