Τίτλοι Ειδήσεων

 

Γιώργος Στάμου Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων :Ευχαριστώ Δημόσια! PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 09:31

 altΛίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, στην κατάρτιση του Προγράμματος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών με τον Γιώργο Γκιώνη, συμμετείχα και γω δίνοντας κάποιες απ τις σκέψεις μου που αφορούσαν κάποιες μικρές παρεμβάσεις που θα έκαναν πιο όμορφη και λειτουργική την πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Μια απ τις ιδέες μου ήταν να ενωθεί  ο παραλιακός πεζόδρομος με τα Πευκάκια με έναν τεχνητό διάδρομο περιπάτου, συγκεκριμένου πλάτους, που δεν θα εμπόδιζε τα καταστήματα και το ξενοδοχείο της περιοχής. Ο διάδρομος περιπάτου αυτός θα έδινε την δυνατότητα στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης να χαρούν τον φυσικό πνεύμονα (Πευκάκια) και τη διαδρομή δίπλα στο κύμα, που βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της πόλης.

Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν σήμερα και γι αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κο Σπύρο Ράτη που συνέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.

Πολλοί θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν αυτό το έργο το οποίο είναι μικρού κόστους, κάποιοι θα θεωρήσουν ότι είναι προεκλογικό τρικ, η ουσία για μένα που είμαι ντόπιος είναι, ότι δημιουργείται και ομορφαίνει την πόλη δεν πρέπει να κατακρίνεται αλλά πρέπει να εκτιμάται, γιατί αυτά μένουν ... 

 

Γιώργος Στάμου

Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων 

alt