Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 19:42

alt  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πολιτική κακομοιριά και αθλιότητα του συστήματος Γκιώνη, με μία χθεσινή διαδικτυακή ανάρτηση ενός κατά τα φαινόμενα, φερέφωνου και πιστού εκτελεστή βρώμικων πολιτικών εντολών του, σε ό,τι  αφορά το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά, ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο.

Θέμα της, η αποδιδόμενη εμπλοκή μου, υπό την ιδιότητά μου της τότε αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικού μου προσώπου.

Μέχρι τώρα ανέχτηκα από τους προηγούμενους και τους συνεργάτες τους, τα αχαρακτήριστα σεξιστικά και λοιπά σε βάρος μου υπονοούμενα.

Υπέφερα και υπέμεινα ως μητέρα και σύζυγος τις αήθεις επιθέσεις εναντίον των παιδιών μου, ακόμη και για την προσωπική τους ζωή, ενώ αηδίασα με τις ανοίκειες επιθέσεις κατά συνεργατών μου.

Η συγκεκριμένη ωστόσο ανάρτηση, ξεπερνά κάθε όριο υποχωρητικότητας, προσβάλλει ευθέως την τιμή και υπόληψή μου, σπιλώνει την πολιτική μου διαδρομή και ιστορία και συνιστά πολιτική σήψη, που μολύνει ολόκληρη την κοινωνία.

Μοναδική διέξοδος και καταφυγή, ο λαός και η Δικαιοσύνη. Στην τελευταία, ως μάρτυρας υπεράσπισής μου θα προταθεί ο ανεπανόρθωτα και πάλι εκτεθειμένος από τους Ηρακλείς του Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής διαχειριζόταν και υπέγραφε τις απευθείας οικονομικές αναθέσεις.

Αλλά περί των απευθείας αναθέσεων, γενικότερα και ειδικότερα, σε άλλη ευκαιρία.

Λουράκι 13. 04. 2019

Μαρία Πρωτοπαππά