Τίτλοι Ειδήσεων

 

Ένας δημιουργικός άνθρωπος από τους Αγ. Θεοδώρους στον συνδυασμό « Νέοι δρόμοι » για την Πελοπόννησο PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019 19:40

alt  Ένας δημιουργικός άνθρωπος από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας η Χαρά Πολύζου συντάσσεται ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος, στον συνδυασμό « Νέοι δρόμοι » για την Πελοπόννησο, με τον Γιώργο Δέδε.

Η Χαρά Πολύζου ως ενεργή πολίτης με έντονη συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση, δραστηριοποιείται σε συλλογικές δράσεις για την επιχειρηματικότητα, την εργασία, την άθληση και τον πολιτισμό. Βιώνοντας τις δυσκολίες και αντιλαμβανόμενη τις αγωνίες των κατοίκων, που εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους, την απογοήτευση και την πικρία τους, για την επικρατούσα κατάσταση, νιώθοντας απομονωμένοι και ξεχασμένοι, βλέπουν ότι ο δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις για μεγάλα και σημαντικά έργα, που θα λειτουργούσαν ως πυλώνας ανάπτυξης της Κορινθίας και εν γένει της Πελοποννήσου, δεν υλοποιούνται εδώ και χρόνια. Τα ανωτέρω αποτέλεσαν για εκείνη τους πρωταρχικούς λόγους και την ώθησαν να ασχοληθεί με τα κοινά, προκειμένου να συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής της και στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου.