Τίτλοι Ειδήσεων

 

“Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στη χοροεσπερίδα της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Αγ. Θεοδώρων PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 12:32

  alt Στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ''SIAGAS'', 

παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', αποτελούμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Β. Καραπανάγο, και τους Νίκο Ανδριανό, Γιώργο Γρηγοράκο, Απόστολο Λυχούδη, Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, Μάχη Ανδριανού.

Στη ζεστή, ενωτική και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης θέλησε να συνδράμει η Δημοτική Παράταξη ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', καθώς ο αθλητισμός αποτελεί για την Κίνηση Πολιτών, έναν από τους σημαντικότερους κοινωνικούς θεσμούς που μας διδάσκει αξίες και ιδανικά και αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της. 

Οι ιστορικοί Αθλητικοί Σύλλογοι, όπως είναι η Ποδοσφαιρική Ομάδα των Αγ. Θεοδώρων που ιδρύθηκε το 1949, πρέπει να τυγχάνουν της αμέριστης αρωγής του Δήμου προκειμένου να ευδοκιμούν, καθώς η μαζική συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες κάθε είδους, δημιουργεί κοινωνίες πειθαρχημένες σε κανόνες, στον αλληλοσεβασμό, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, τον ευγενή ανταγωνισμό ή άλλες αρετές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προαγωγή της κοινωνικής ζωής και συνείδησης. 

Όπως άλλωστε έλεγε και η φράση που επιλέχθηκε για τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896, "orandum est ut sit mens sana in corpore sano'' - ''νους υγιής εν σώματι υγιεί ".

allazoumemazi2019.blogspot.com