Τίτλοι Ειδήσεων

 

Με επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης «Αιχμάλωτες ψυχές!» του φωτογράφου Craus Florin PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 19:45

 

Επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο φωτογράφος Craus Florin σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνουν από 8 μέχρι 9 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο «Beau Rivage» στο Λουτράκι μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα με τίτλο «Αιχμάλωτες ψυχές!».

Παρόντες στα εγκαίνια -μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, η Μαρία Πρωτοπαππά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Νικολάου, ο Γιώργος Γρηγοράκος, ο Πάνος Ηλιακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγίων Θεοδώρων Δημήτρης Σαρέλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Αγίων Θεοδώρων Φίλιππος Ελευθερούδης και εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών φορέων.Σας παραθέτουμε την ευχαριστήρια δήλωση του φωτογράφου Craus Florin:

«Τελείωσε άλλη μία έκθεση φωτογραφίας (14 στον αριθμό ) και πιστεύω ότι πραγματικά είχε επιτυχία. Πιστεύω ότι το μήνυμα που ήθελα να περάσω στον κόσμο έχει περάσει, όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε μπορεί να συνεχίσει να …κοπανάει τη γυναίκα του.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς στο φίλο μου το Γιάννη Κάτσικα με την εταιρεία maxprint.gr την Δήμητρα Ζαχοπούλου με το βιβλιοπωλείο «Δήμητρα», την Σχολή Οδηγών της Ισμήνης Ελευθεράκη, την εταιρεία Natural Cosmetics Renaissance De La Beaute της Αργυρώς Νικολάου, τον όμιλο ROTARY club Κόρινθος και την κυρία Ιωάννα Κοσμά.

Επίσης τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την παραχώρησή του χώρου, το Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων και την Ψυχολόγο, Δώρα Σταματίου, τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων το #PapagayoNightclub, τον χορηγό επικοινωνίας Ηλέκτρα Ραδιοτηλεόραση Κόρινθος και την ιστοσελίδα hlektra.gr και σε όλους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης σε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη βραδιά».