Τίτλοι Ειδήσεων

 

Θεώνη Μαυροματίδου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο των Δράκου-Ταγαρά PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2010 09:13

Η κα. Θεώνη Μαυροματίδου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο των Δράκου-Ταγαρά όπως ανακοινώθηκε.Η δημοτική σύμβουλος απο τους Αγίους Θεοδώρους είναι η πρώτη που ανακοικώνεται για τις περιφερειακές εκλογές.
Θεώνη Μαυροματίδου
Εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε στην Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Φοίτησε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής.
Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.
Εχει πάρει μέρος σε πολλά ελληνικά και ξενόγλωσσα σεμινάρια, συνέδρια, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα. Είναι ενεργό μέλος σε περιβαλλοντικούς οργανισμούς (UNEP, HELMERA, ΕΕΠΦ) και έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε διάφορα προγράμματα.
Κοινωνική δράση Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγει Δημοτική Σύμβουλος.
Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αγίων Θεοδώρων. Είναι διευθύντρια του 1ου Δημ. Σχολείου Αγ. Θεοδώρων και Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού του Δημ. Αγ. Θεοδώρων.
Είναι Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.
Είναι εκπρόσωπος του 1ου Γραφείου ΠΕ στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Είναι εκπρόσωπος στη συγκρότηση Β/θμιων Συμβουλίων ελέγχου Κινηματογράφου Θεάτρου.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Συνεργάζεται ως εκπαιδευτικός και ως δημοτική Σύμβουλος με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» .
Αθλητική Δράση
Είναι Ιδρυτικό μέλος Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης. Πετοσφαίρισης και Χάντμπωλ Αγίων Θεοδώρων.
«Θα αγωνιστώ με αίσθημα ευθύνης. Βασικές μου αρχές:
Αγάπη, Εντιμότητα, Αξιοκρατία και Δικαιοσύνη.
Δεσμεύομαι για αποτελεσματικές παρεμβάσεις, όπου χρειάζονται».alt