Τίτλοι Ειδήσεων

 

Επεισόδιο με βαριές κουβέντες μεταξύ Γκιώνη-Λάμπρου και παρέμβαση Αστυνομίας στο Δημοτικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 19:52

 Ακατονόμαστες φράσεις αντάλλαξαν πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης με τον τοπικό σύμβουλο Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Κλήθηκε η Αστυνομία και παραλίγο να προβεί σε συλλήψεις…

Φέρεται να ακούστηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο η φράση «Ανίκανοι» από τα χείλη του Δημήτρη Λάμπρου και στη συνέχεια λέγεται ότι απάντησε με την υβριστική έκφραση «Ηλίθιε» ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

Η οργή και ο εκνευρισμός λόγω των θλιβερών καταστροφών στην περιοχή του Σχίνου προκάλεσαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Τα λόγια του τοπικού συμβούλου Πισίων, Δημήτρη Λάμπρου απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή «δεν σας βλέπω ικανούς ούτε σαν Πολιτική Προστασία, ούτε σαν Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα», προκάλεσαν το πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, του απάντησαν με βαριές κουβέντες, ενώ ακούστηκε κάποιος να τον αποκαλεί δύο φορές «ηλίθιο».

Πάνω στη γενικότερη σύγχυση δεν έγινε σαφές αν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Δημήτρη Λάμπρου καθώς το μικρόφωνο του Δημάρχου ήταν κλειστό. Ωστόσο ο Δημήτρης Λάμπρου, απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο, του είπε «Τι είπατε; Με είπατε ηλίθιο; Θα φωνάξω την Αστυνομία να σας κάνω μήνυση», με τον Γιώργο Γκιώνη να του απαντάει: «Αυτό που σου είπα», αποδεχόμενος, έτσι, ότι και αυτός με τη σειρά του εμμέσως ότι έβρισε τον τοπικό Σύμβουλο Πισίων.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Λάμπρου, αφού ξαναζήτησε από τον Δήμαρχο να ανακαλέσει, κάτι που δεν έγινε, κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του Γιώργου Γκιώνη για εξύβριση. Έπειτα από λίγα λεπτά, η Αστυνομία έσπευσε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εξηγώντας όμως στον τοπικό σύμβουλο Πισίων ότι δεν μπορεί να υπάρξει η διαδικασία του αυτοφώρου αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λάμπρου, συμφώνησε να μην κάνει μήνυση, αλλά να προχωρήσει στην υποβολή της τις επόμενες ημέρες.

hlektra.gr