Τίτλοι Ειδήσεων

 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Θεοδώρων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 12:07

alt  2οΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-Άγιοι Θεόδωροι 27 Ιουνίου 2018

 

Με τη λήξη του Σχολικού Έτους 2017-2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού ΣχολείουΑγίων Θεοδώρων, θα ήθελε να ευχαριστήσει για την αμέριστη βοήθεια τους στη διοργάνωση  του 4ου ποδηλατικού γύρου των Αγίων Θεοδώρων:

 το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την Τοπική Κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων, το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεoδώρων, τον Ερυθρό Σταυρό Αγίων Θεοδώρων, το Σύλλογο Δασοπροστασίας Αγίων Θεοδώρων και τη ΛΕΜΑΘ.

 

Με αυτή την ευκαιρία, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της διοργάνωσης, για τις προσφορές τους στους συμμετέχοντες  :

τον Εμπορικό Σύλλογο των  Αγίων Θεοδώρων, τη MAX PRINT και τον κ. Κάτσικα Γιάννη, το Καφεκοπτείο ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ και την κα Σταμούλη Βασιλική, τον  Κώστα Δρίτσα τοποθετήσεις πλακιδίων – μονώσεις. 

  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του σχολείου μας και τον Σύλλογο διδασκόντων, για την άψογη συνεργασία μας , όλη τη σχολική χρονιά, σε όλες τις δράσεις μας. 

Επιθυμούμε επίσης να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους  φορείς και τους Συλλόγους των Αγίων Θεοδώρων,που στέκονται πάντα με τόση αγάπη και προθυμία κοντά στο σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς.

 ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ& ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΛΑΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ