Τίτλοι Ειδήσεων

 

«Η Μικρή Τυμπανίστρια»και τα συνεργεία του BBC στους Αγίους Θεοδώρους PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 01 Μάιος 2018 17:19

  alt Ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων τα γυρίσματα της «Μικρής τυμπανίστριας», της μεγάλης παραγωγής του BBC που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ.Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά πρόκειται να προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Η «Μικρή Τυμπανίστρια» είναι ένα κατασκοπικό έργο του γνωστού συγγραφέα Τζον Λε Καρέ (μέρος του οποίου θα γυριστεί  και στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων ), με πρωταγωνιστές έναν Παλαιστίνιο τρομοκράτη, έναν κατάσκοπο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και μια Αγγλίδα ηθοποιό διπλή πράκτορα. 

Η σειρά γυρίζεται για το BBC και η μεταφορά του μυθιστορήματος στη μικρή οθόνη γίνεται από τον διάσημο Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ (έχει κάνει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Oldboy», «Stoker», «Η Υπηρέτρια», «Η εκδίκηση μιας κυρίας» ), με πρωταγωνιστές τους γνωστούς ηθοποιούς Φλόρενς Πιού, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Μάικλ Σάνον.

 

Ο προϋπολογισμός δαπανών για τα γυρίσματα στην Ελλάδα είναι πάνω από 3.000.000 ευρώ.

Η συνολική διάρκεια εργασιών στην Ελλάδα θα είναι 5 μήνες.

Οι Έλληνες που θα εργαστούν στο συνεργείο είναι περίπου 100.

Τα μέλη του αγγλικού συνεργείου και οι ηθοποιοί είναι περίπου 100 άτομα.

Το σύνολο των Ελλήνων βοηθητικών ηθοποιών θα είναι πάνω από 1.000 άτομα.

Οι διανυκτερεύσεις του αγγλικού συνεργείου και των ηθοποιών στην Αττική θα είναι πάνω από 4.000.

Οι διανυκτερεύσεις του ελληνικού συνεργείου σε ξενοδοχεία σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής: πάνω από 1.500.

Θα υπάρξει συνεργασία με εκατοντάδες μικρές και  μεσαίες επιχειρήσεις και προμηθευτές για αγορά και ενοικίαση εξοπλισμού, ενοικίαση χώρων γυρισμάτων και βοηθητικών χώρων, ενοικίαση αυτοκινήτων και παροχή μεγάλης ποικιλίας υπηρεσιών.