Τίτλοι Ειδήσεων

 

Μποτιλιάρισμα στην Πάχη Μεγάρων εξαιτίας καραμπόλας 5 αυτοκινήτων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 17:25

 Ταλαιπωρία επικρατεί από τις 4 το απόγευμα και μετά στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, καθώς όπως χθες, έτσι και σήμερα σημειώθηκε καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στο ύψος της Πάχης Μεγάρων, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, με αποτέλεσμα όμως να έχει προκληθεί ουρά τριών χιλιομέτρων.

 

Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, καθώς φαίνεται πως οι οδηγοί δεν ακούν τις εκκλήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα αυτοκίνητα και να μην χρησιμοποιούν την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, όπως τόνισε ο Διοικητής της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Νικόλαος Σπανουδάκης μιλώντας στο News24/7 και το Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κύριος όγκος των εκδρομέων του Πάσχα, επέστρεψε χθες κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας και ειδικά από το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Όλη την ημέρα χθες, επέστρεψαν 170.248 οχήματα, εκ των οποίων 93.730 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και 76.518 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Υπολείπονται περίπου 60.000 ακόμη οχήματα, που αναμένονται να επιστρέψουν για να ολοκληρωθεί πλήρως η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, καθώς ήδη από νωρίς το πρωί έως τις 4 το απόγευμα έχουν εισέλθει και από τις δύο Εθνικές Οδούς περίπου 40.000 οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα ισχύουν μέτρα απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για σήμερα Τρίτη του Πάσχα, για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 11 το πρωί έως 11 το βράδυ.

news247.gr