Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΘΗΣΕΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 19:09

  alt ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΘΗΣΕΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 15-16-17/ 12 /2017, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΕ 21 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 7-3 ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ 4-2 ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ 0-0 ΧΑΝΟΝΤΑΣ 3-2 ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΔΩΝΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΠΑΣΑΖ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΙΚΗΣΕ 8-2 ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ.........