Τίτλοι Ειδήσεων

 

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2009 06:10

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η φωταγώγηση του έγινε  το Σάββατο βράδυ

12-12-2009 στην πλατεία της εκκλησίας

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος των Αγ. Θεοδώρων με έξοδα του ταμείου του , αγόρασε εκατοντάδες λαμπάκια και με πρωτοβουλία του  στόλισε το δέντρο στην κεντρική πλατεία της εκκλησίας της πόλης , με  συνεργείο και γερανοφόρο όχημα που παραχώρησε ο Δήμος .

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος   διοργανώνει για την περίοδο των γιορτών μια σειρά γιορταστικών εκδηλώσεων για τα μικρά παιδιά  , οι οποίες είχαν σχεδιαστεί από τον Νοέμβριο μήνα και είχε γίνει ο σχετικός προϋπολογισμός εξόδων από το Δ.Σ. , ώστε να καλυφτούν από το ταμείο του Συλλόγου .  Τα  έξοδα των εκδηλώσεων  είναι  σημαντικά για τον Σύλλογο , μιας και υπάρχουν αυξημένα έξοδα στο ταμείο τους τελευταίους μήνες ,  λόγω της δημιουργίας της ιστοσελίδας και την τροποποίηση του καταστατικού .  Παρόλα αυτά όμως πήρε την πρωτοβουλία για οργάνωση και την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών με μόνο κίνητρο το ζωντάνεμα της αγοράς της πόλης με σκοπό να τονωθεί η αγοραστική κίνηση των γιορτών .

Η συνεχής δραστηριοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου στην τοπική κοινωνία -  αγορά , όλο τον χρόνο φέτος  ( από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του τον Ιανουάριο )   θέτει τις βάσεις ,  για ενεργότερη συμμετοχή των μελλών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και κερδίζει τις εντυπώσεις στον εμπορικό κόσμο της πόλης αλλά και το φιλικό & συγγενικό περιβάλλον τους .

 Η τοπική αγορά στολίστηκε φέτος ομορφότερα από κάθε άλλη χρονιά , παρόλο την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα … με την ατονία της αγοραστικής κίνησης ,  η οποία σε μικρού μεγέθους αγορές είναι έντονα αισθητή σε όλους τους κλάδους των καταστημάτων .

 Το γιορταστικό κλίμα της τοπικής αγοράς με τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων &  τον στολισμό του κεντρικού δρόμου από τον Δήμο ,  δίνουν σε όλους το ερέθισμα στον καθένα  για μια απογευματινή βόλτα στην όμορφη αγορά της πόλης .

 Η αγορά της πόλης εφοδιάστηκε έγκαιρα,  με επάρκεια και ποικιλία .

12-12-09 Στην τελετή φωταγώγησης του δέντρου τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Νικόλαος Θεοδοσάκης ο οποίος εκφώνησε και έναν σύντομο λόγο προς το κοινό λέγοντας :

« …Είναι μια στιγμή χαρούμενη για όλους μας …και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια , να θεσμοθετηθεί η διαδικασία της φωταγώγησης του δέντρου , και  άλλων συναφών εκδηλώσεων …. ,  μιας και στον «νεκρό» χειμώνα , οι λίγες έστω… πολιτιστικές εκδηλώσεις την γιορτινή περίοδο , θα κάνουν τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του …, να περπατήσει στην αγορά …., θα ζωντανέψει το κέντρο της πόλης !   Η αγορά σε κάθε τόπο … είναι ένα από τα σημεία αναφοράς γι΄αυτόν , και όσο… ποιο ζωντανή και κινήσιμη είναι, τόσο…. ποιο πολύ κερδίζει τις εντυπώσεις , του κάθε επισκέπτη ή περαστικού  σε κάποιο τόπο . Επίσης θα κάνουν ποιο ελκυστική την αγορά και το κέντρο της πόλης ώστε να μπορέσουμε να τονώσομε την αγοραστική κίνηση .»

       « ….Μέσω δε της παρούσας πρωτοβουλίας  ο Σύλλογος μας κάνει  σαφές πλέον …  ότι ο συνδικαλιστικός τομέας που είναι και ο βασικός λόγος ίδρυσης και ύπαρξης του … συμβαδίζει , με την καλή θέληση για συνεργασία του με τις τοπικές αρχές - φορείς του του Δήμου  μας ,   για την από κοινού δημιουργία ανάλογων πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην προβολή ,  και την  ανάπτυξη της πόλη μας για το καλό όλων μας  ,  και κυρίως …στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς στην οποία μοχθούμε όλοι εμείς οι καταστηματάρχες καθημερινά , για να συντηρήσουμε  τις οικογένειες μας .»

Διευκρίνησε ακόμα στο κοινό  :

 «Το σύνολο των εκδηλώσεων που θα γίνουν στην πόλη μας , είναι ένας συνδυασμός εκδηλώσεων που θα γίνουν άλλες  με έξοδα του Εμπορικού Συλλόγου… και άλλες με έξοδα του Δήμου ….»

και συνέχισε ….

   « Στην σημερινή  εκδήλωση , η φωταγώγηση του δέντρου …έγινε με έξοδα του ταμείου του Εμπορικού Συλλόγου και είναι μια προσφορά στην πόλη μας . .» και ο κόσμος χειροκρότησε δείχνοντας την ευχαρίστηση του προς τον δραστήριο Σύλλογο της πόλης .

Κλείνοντας την ομιλία του , απευθυνόμενος προς το κοινό με την ιδιότητα της θεσμικής εκπροσώπησης του στην εκδήλωση , ως Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, ζήτησε την στήριξη του αγοραστικού κοινού στην αγορά της πόλης ,λέγοντας συγκεκριμένα :

«Κλείνοντας … ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και  εκ μέρους του εμπορικού κόσμου τον οποίο εκπροσωπώ ,

σας ζητώ να στηρίξετε την αγορά της πόλης μας με τις γιορτινές αγορές σας , ώστε να βοηθήσετε και σεις από την πλευρά σας  στην ανάπτυξη της ,  για το καλό όλων μας ! .

Υγεία   &  Καλές γιορτές σε όλους σας !

Καλές δουλειές σε όλους τους συναδέλφους !